Δωρεάν Πλατφόρμα Κοστολόγησης για τους σπουδαστές της Etoile

Δωρεάν Πλατφόρμα Κοστολόγησης για τους σπουδαστές της Etoile

O Εκπαιδευτικός Οργανισμός Etoile, παρακολουθεί τις τεχνολογικές εξελίξεις στον Επισιτισμό και τον Τουρισμό και προσφέρει αποκλειστικά, μόνο στους σπουδαστές του, για ένα χρόνο δωρεάν, συνδρομή στην πρωτοποριακή πλατφόρμα κοστολόγησης COSTOMENU.
Πρόκειται για μία διαδικτυακή εφαρμογή που ‘λύνει τα χέρια’ των σπουδαστών και καθηγητών μας
– Στη κοστολόγηση και διαχείριση υλικών, πιάτων, συνταγών, προμηθευτών με απόλυτη λεπτομέρεια, επιτρέποντας τη διαχείριση και προϋπολογισμό μενού σε οικονομία κλίμακας (εστιατόριο ή catering events).
– Επιτρέπει την ταχύτατη και ασφαλή κοστολόγηση τόσο κατά τη διάρκεια των μαθημάτων, όσο και στην προετοιμασία των εργασιών κοστολόγησης μενού στο σπίτι, για το επόμενο μάθημα, κοστολόγησης ή εργαστηριακό.
– Επιτρέπει τη σύγκριση των τιμών προμηθευτών ανά πιάτο/τεμάχιο παραγωγής και άλλα συγκριτικά στοιχεία.
– Δίνει στους σπουδαστές τα εφόδια να διαχειριστούν συνολικά τα οικονομικά ενός εστιατορίου, ζαχαροπλαστείου, μπαρ, και τη σχέση του με τους προμηθευτές.
– Καθιστά τους εκπαιδευόμενους ενήμερους για τις σύγχρονες τεχνολογικές εξελίξεις, που στην εποχή μας αποτελούν μονόδρομο και είναι ραγδαίες στον επισιτισμό και τουρισμό.
Η εφαρμογή αφορά αποκλειστικά σπουδαστές και καθηγητές της Etoile. Οι ενδιαφερόμενοι, σπουδαστές και καθηγητές, συμπληρώνουν τα στοιχεία τους εδώ:
https://costo.menu/register?package=free
με κωδικό που θα ορίσουν οι ίδιοι. Στη συνέχεια να συμπληρώσουν την παρακάτω φόρμα, προκειμένου να τους δοθεί από τη Σχολή ο κωδικός ελεύθερης πρόσβασης για δωρεάν πλήρη δικαιώματα χρήσης στην πλατφόρμα για ένα ημερολογιακό έτος από την ημέρα εγγραφής τους.

Δήλωση Στοιχείων για τη δωρεάν συμμετοχή στην Πλατφόρμα Κοστολόγησης

ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗΣ