Επίσκεψη AROMITALIA & Σεμινάριο MISTERMIX!

Επίσκεψη AROMITALIA & Σεμινάριο MISTERMIX! - ΙΙΕΚ Etoile by Les
Επίσκεψη AROMITALIA & Σεμινάριο MISTERMIX! – ΙΙΕΚ Etoile by Les Chefs
Οι σπουδαστές του ΙΕΚ Etoile είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά δύο από τα πιο γνωστά και επιτυχημένα ονόματα στο χώρο της Ζαχαροπλαστικής και του Bar.

Πρόκειται για τον ιδρυτή της AROMITALIA Cristiano Ferrero και τον ιδρυτή της MISTERMIX Andrea Capezzali.

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 12 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη σπουδαστών του ΙΕΚ Etoile στο Πολιτιστικό Κέντρο Μουσείου Μπενάκη, όπου ο «γκουρού» του παγωτού, ιδρυτής της AROMITALIA Cristiano Ferrero, μοιράστηκε τη μοναδική φιλοσοφία του και τα μυστικά της τέλειας βιτρίνας από την πορεία της AROMITALIA, ηγέτη στην αγορά του παγωτού.

Την επόμενη μέρα, την Τρίτη 13 Μαρτίου, οι σπουδαστές μας παρακολούθησαν με ενθουσιασμό τον ιδρυτή της MISTERMIX Andrea Capezzali, που επισκέφθηκε αποκλειστικά την Etoile μαζί με τον Head bartender Emiliano Cipolloni και στελέχη της MISTERMIX, που αποτελεί μία από τις κορυφαίες εταιρίες παγκοσμίως, στην αγορά των beverages & spirits. Το σεμινάριο “The Specialists of Top Mixability” πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των ΔΩΡΕΑΝ σεμιναρίων, που παρέχονται σε όλους στους σπουδαστές της Etoile με τη συνεργασία του Μεγάλου Χορηγού της Σχολής ΑΚΤΙΝΑ, της κορυφαίας εταιρίας στις πρώτες ύλες Ζαχαροπλαστικής & Αρτοποιίας.

Επίσκεψη AROMITALIA & Σεμινάριο MISTERMIX! - ΙΙΕΚ Etoile by Les

Επίσκεψη AROMITALIA & Σεμινάριο MISTERMIX! - ΙΙΕΚ Etoile by Les

Δείτε το σχετικό photo gallery πατώντας εδώ.

 

Το ΙΕΚ Etoile φροντίζει πάντα να ενδυναμώνει το ισχυρό δίκτυο των συνεργασιών του, δίνοντας την ευκαιρία στους σπουδαστές να μαθαίνουν δίπλα στα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας αγοράς του Επισιτισμού και του Τουρισμού!
Γίνε κι εσύ κομμάτι της δυνατής ομάδας της Etoile. Δήλωσε το ενδιαφέρον σου για σπουδές στην Etoile πατώντας εδώ.