Επίσκεψη στη Βαρβάκειο!

Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους σπουδαστές Μαγειρικής της Etoile αυτήν την εβδομάδα! Το τμήμα ΜΓ1 του τρίτου Εξαμήνου βγήκε βόλτα… στη Βαρβάκειο.

Ο καθηγητής της Etoile και Executive Chef κ. Σταύρος Κουστένης έκανε την πρακτική εφαρμογή του μαθήματος  «Κριτήρια φρεσκότητας ψαριών» στην πηγή της αγοράς!

Με πολύ ενθουσιασμό, οι σπουδαστές Μαγειρικής της Etoile άρχισαν να αναζητούν φρέσκα ψάρια και να αναγνωρίζουν τα πιο μπαγιάτικα. Παράλληλα, οι καλύτεροι ψαράδες και συνεργάτες του Σταύρου Κουστένη, μίλησαν στους σπουδαστές της Etoile για τα ψάρια.

Τους υπέδειξαν πως να αναγνωρίζουν τα φρέσκα ψάρια, τους έδωσαν χρήσιμες συμβουλές για το πώς να φιλετάρουν ψάρια όπως γλώσσες, λαυράκια, σολομούς και συζήτησαν μαζί τους για όλα όσα πρέπει να γνωρίζει ένας σεφ για το ψάρι!

Το IEK Etoile φροντίζει, οι σπουδαστές του να εκπαιδεύονται σε πραγματικές συνθήκες του επαγγέλματος! Έτσι αποκτούν ολοκληρωμένη γνώση και λαμβάνουν όλα τα εφόδια για να ξεχωρίσουν ως μελλοντικοί Σεφ!

Αν θες κι εσύ να γίνεις το επόμενο Αστέρι στη Μαγειρική σπούδασε Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (Chef) στην Etoile!