Etoile TV spot 2017

Etoile TV spot 2017 Η Etoile σε καλωσορίζει στην Επιτυχία!

 

Etoile TV spot 2017
Η
Etoile σε καλωσορίζει στην Επιτυχία!

Με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια η Etoile by Les Chefs παρουσιάζει το τηλεοπτικό σποτ για την Ακαδημαϊκή χρονιά 2017 – 2018.

Χρειάστηκαν ώρες δουλειάς, οργάνωσης και προγραμματισμού, καθώς και η πολύτιμη συνδρομή των καλύτερων επαγγελματιών της αγοράς του θεάματος, αλλά και του διοικητικού προσωπικού, των καθηγητών και των σπουδαστών της Etoile.

Πρωταγωνιστές φυσικά είναι οι κορυφαίοι καθηγητές της Etoile και οι ταλαντούχοι σπουδαστές της.  Γιατί η Etoile είναι οι Άνθρωποί της, φιλοσοφία που κάνει τη διαφορά στην αγορά της Εκπαίδευσης!

Η Etoile by Les Chefs υποστηρίζει τρεις (3) Ειδικότητες:  Chef (Μαγειρική), Pastry Chef (Aρτοποιία- Zαχαροπλαστική) και Ξενοδοχειακές Σπουδές (Ηotel Μanagement).

Αποστολή μας είναι να δημιουργούμε κορυφαία και καινοτόμα εκπαιδευτικά προγράμματα με σκοπό την κατάρτιση Επαγγελματιών που ξεχωρίζουν στην αγορά του Επισιτισμού και του Τουρισμού, τόσο σε Ελληνικό όσο και σε Διεθνές επίπεδο.

Σπούδασε κι εσύ στην Etoile by Les Chefs και γίνε μέλος της πιο Εξειδικευμένης Ομάδας, που θα είναι πάντα δίπλα σου κατά τη διάρκεια των Σπουδών σου αλλά και στην πορεία της λαμπρής σου καριέρας.

 

     

Το επόμενο Αστέρι είσαι Εσύ!

Κάνε τώρα την εγγραφή σου.