EVENT MANAGEMENT ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ & ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

EVENT MANAGEMENT ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ & ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ - ΙΙΕΚ Etoile

EVENT MANAGEMENT ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ & ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ – ΙΙΕΚ Etoile

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Το Τμήμα Εκδηλώσεων – Banquet Department είναι από τα πιο νευραλγικά τμήματα μίας ξενοδοχειακής μονάδας που απαιτεί πολλούς ελιγμούς και έξυπνες κινήσεις προκειμένου να πετύχει το μεγαλύτερο δυνατό έσοδο.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να παρέχει σε σπουδαστές ή επαγγελματίες των τουριστικών επαγγελμάτων, πρακτικές γνώσεις της διοργάνωσης εταιρικών και κοινωνικών εκδηλώσεων.

Το σεμινάριο δεν εξαντλείται στις θεωρητικές γνώσεις, παρότι αναφέρεται σε αυτές, όπως συνηθίζεται σε αντίστοιχα σεμινάρια. Aπό πλευράς εργαστηριακών χώρων θα αξιοποιηθούν αίθουσες service και το κελάρι της Σχολής. Από πλευράς ύλης, εστιάζει κυρίως στο σκέλος της διαχείρισης (operations management) από τη σύλληψη έως το feedback ενός event management. Συγκριτικό πλεονέκτημα του συγκεκριμένου σεμιναρίου είναι ότι αφορά όλη την γκάμα του event management τόσο σε ξενοδοχεία όσο  και εστιατόρια, ενώ μεταφέρει την τρέχουσα διεθνή εμπειρία στο αντικείμενο, από εισηγήτρια με εμπειρία σε διεθνείς ομίλους στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Σε  επαγγελματίες του τουρισμού, σπουδαστές τουριστικών επαγγελμάτων. Επίσης, ιδιοκτήτες  εστιατορίων ή ξενοδοχείων που επιθυμούν να  έχουν εποπτεία της όλης διαδικασίας διοργάνωσης ενός event, και Διευθυντικά Στελέχη που θέλουν να εξειδικευτούν και να εξασκηθούν στις βασικές γνώσεις που σχετίζονται με την διοργάνωση εκδηλώσεων και τη μετάδοσή τους στο υφιστάμενο προσωπικό.

EVENT MANAGEMENT ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ & ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ - ΙΙΕΚ Etoile
ID:188253835

ΔΙΑΡΚΕΙΑ
30 ώρες

ΕΓΓΡΑΦΕΣ
Kαθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ

Εργαστηριακές Ασκήσεις, operations analysis, μελέτες περιπτώσεων,  και επιλύσεις πραγματικών προβλημάτων των επιχειρήσεων όπου ενδεχομένως εργάζονται οι επιμορφούμενοι. Όπου απαιτείται, θα υπάρξουν παρουσιάσεις Powerpoint και οπτικοακουστικό υλικό. Θα δοθούν σημειώσεις.

ΕΙΣΗΓΗΣΗ

ΦΩΤΕΙΝΗ  ΝΙΚΟΛΑΟΥ
EVENT MANAGEMENT ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ & ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ - ΙΙΕΚ Etoile
Η Φωτεινή Νικολάου,  επαγγελματίας με διεθνή εμπειρία στη βιομηχανία της Φιλοξενίας,  και σε ευρεία γκάμα  ξενοδοχείων και των εστιατορίων στο ενεργητικό της, όπως το Hilton Paris Charles De Gaulle, Hilton Ρόδου, Sofitel Athens, Panas GroupISLAND, Divani Apollon κ.ά. , προΐσταται του Τμήματος  Event Management  στο Ξενοδοχείο Margi.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δήλωση Συμμετοχής σε Σεμινάριο Event Management