H εμβληματική γαλλική σχολή γαστρονομίας Cordon Bleu στην Εtoile

O Cuisine Master Chef Daniel Hardy παρουσίασε στους σπουδαστές μας μια «ξεχωριστή» γευστική δημιουργία που την «ονομάτισε» Θάλαττα»… και είναι εμπνευσμένη από το Αιγαίο. Tα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν ότι πιο εκλεκτό από την Ελλάδα. Φαγκρί που έγινε σεβίτσε, ανθός αλατιού, ελαιόλαδο και λεμόνια Αιγίου, αβοκάντο κρητικό, παντζάρι, άγρια μέντα και αφρό με άρωμα θαλασσινό που ο Chef έδεσε αρμονικά με το απίθανο απόσταγμα Σεμέλη από μοσχοφίλερο, ροδίτη και αγιωργήτικο.
Η άψογη τεχνική και η γεύση ενθουσίασαν καθηγητές Chef της σχολής και σπουδαστές.
Chapeau …