H Etoile στο Παγκόσμιο Συνέδριο Αρχιμαγείρων

Όλοι οι μεγάλοι master chefs δήλωσαν παρόντες στο μεγαλύτερο γαστρονομικό συνέδριο που έγινε στην Θεσσαλονίκη.
990 παγκοσμίου φήμης και εμβέλειας executive chefs, 34 επιστήμονες ομιλητές, 40 διαγωνιζόμενοι, 97 ανερχόμενα ταλέντα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής.
Για την Etoile που συμμετείχε με όλες τις δυνάμεις της στο συνέδριο ήταν η ευκαιρία να συναντήσουμε προσωπικότητες της διεθνούς γαστρονομικής σκηνής και θρυλικά ονόματα της γαστρονομίας. Κάποιοι από αυτούς «φίλοι από παλιά» όπως ο Μichel Escoffier, o Herve This, o Frederic Bau και τόσοι άλλοι.
Νέες συνεργασίες και προοπτικές «ανοίγονται» για τους σπουδαστές μας για λάμψουν τα αστέρια της Etoile σε όλο τον κόσμο.
Δικοί μας άνθρωποι, φίλοι και συνεργάτες παρουσίασαν την ελληνική γαστρονομία στους συνέδρους και ενθουσίασαν. Ο πατέρας Επιφάνιος παρουσίασε την μοναστηριακή κουζίνα και καταχειροκροτήθηκε, η Αργυρώ Μπαρμπαρήγου «ζωγράφισε» και κέρδισε τους πάντες με σπανακόπιτα του ονείρου…
Εμείς νιώσαμε περήφανοι γιατί από τους γνώστες κρίθηκε ότι η ελληνική γαστρονομία και τα προιόντα μας έχουν μέλλον διεθνώς.
Νέος Πρόεδρος των Worldchefs εκλέχθηκε o Thomas Gugler, ενώ η Αγία Πετρούπολη κέρδισε τη διεκδίκηση για τη διοργάνωση του συνεδρίου των Worldchefs για το 2020, υπερισχύοντας των αντιπάλων της, της Λυών και του Σίδνεϊ. Δείτε το σχετικό photo gallery.