Η αρχή της νέας Ακαδημαϊκής χρονιάς στο Ζάππειο

Η αρχή της νέας Ακαδημαϊκής χρονιάς στο Ζάππειο
Η αρχή της νέας Ακαδημαϊκής χρονιάς στο Ζάππειο – ΙΙΕΚ Etoile by Les Chefs 

Μεγάλη επιτυχία είχε η τελετή έναρξης της νέας Ακαδημαϊκής χρονιάς που έγινε το βράδυ της Τετάρτης στο Ζάππειο Μέγαρο.
Κατάμεστη η επιβλητική αίθουσα του Ζαππείου από σπουδαστές και φίλους της Etoile.
H μουσική μπιτάτη … και στο photo booth οι «πόζες » για μια αναμνηστική φωτογραφία εντυπωσιακές.
Ο Πρόεδρος του Εκπαιδευτικού Ομίλου Etoile κ. Γιώργος Γιαννόπουλος καλωσόρισε τους σπουδαστές με λόγια «από καρδιάς». Απευθυνόμενος στους σπουδαστές είπε : «Μόλις ξεκινήσατε ένα νέο κύκλο στη ζωή σας και επιλέξατε να ακολουθήσετε το μαγικό κόσμο της Μαγειρικής, της Ζαχαροπλαστικής και των Ξενοδοχειακών σπουδών. Θα ήθελα να σας προτρέψω να μη διστάσετε στο νέο και να μη φοβηθείτε την όποια δυσκολία. Πορευτείτε προς το καλό και το ωφέλιμο με πίστη στις δυνάμεις σας και φάρο τα όνειρά σας. Το διοικητικό και εκπαιδευτικό προσωπικό της Etoile θα σας παράσχει όλα τα εχέγγυα, για να αποκτήσετε τις γνώσεις και τις δεξιότητες που μόνο μία εξειδικευμένη σχολή, μοναδικών και επαγγελματικών δυνατοτήτων, μπορεί να προσφέρει. Θα είμαστε αντάξιοι της εμπιστοσύνης που μας δείξατε και δίπλα σας σε κάθε σας βήμα! Γιατί τα επόμενα αστέρια είστε εσείς!».
Αμέσως μετά ο Γενικός Διευθυντής κ. Γιάννης Παπαδόπουλος καλωσόρισε και εκείνος τους σπουδαστές και ευχαρίστησε το Διοικητικό και Εκπαιδευτικό προσωπικό για την συμβολή του στην ανάπτυξη της σχολής.
Στον μπουφέ το «ταξίδι στον κόσμο των γεύσεων» ήταν συναρπαστικό με γευστικές δημιουργίες που ετοίμασαν οι καθηγητές με συμμετοχή των σπουδαστών. Λουκουμάς φέτας με μέλι, κολοκυθόπιτα σε αποδόμηση, ταρτάρ σολωμού, μους ταραμά αλλά και βραχάκια σοκολάτας, cupcake και μους σοκολάτας ήταν κάποιες από τις δημιουργίες μας…
Και του χρόνου! Δείτε το σχετικό photo gallery.