Η Εtoile εκπαιδεύει ομάδα του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων

Κυριακή πρωί και το εργαστήριο του 6ου ορόφου γέμισε προσκόπους της περιφέρειας Ανατολικής Αττικής, που θέλησαν να εκπαιδευτούν στο «Ανιχνευτικό εργαστήριο μαγειρικής».
Μαέστρος αυτής της δημιουργικής ενασχόλησης ο βραβευμένος executive chef καθηγητής της σχολής μας Σταύρος Κουστένης που δημιούργησε 8 διαφορετικές σαλάτες παραλλαγές της Ελληνικής, καθώς επίσης και κεφτεδάκια, σάντουιτς με καγιανά, ρολό κοτόπουλο με σταμναγκάθι, πατσαβουρόπιτα με ελληνικά τυριά και για το τέλος υγρό κέικ σοκολάτας με πτι μπερ.
Η σχολή μας έδωσε στους συμμετέχοντες μια ποδιά και κούπες με το λογότυπο της σχολής αλλά και του προσκοπισμού.
Περάσαμε όμορφα και δημιουργικά…και σε άλλα!

Δείτε το σχετικό photo gallery.