Η ETOILE ΣΤΗΝ HORECA

Κερδίσαμε για μια ακόμα φορά τις εντυπώσεις αφού η παρουσίαση της γαστρονομικής ταυτότητας της Φολεγάνδρου έγινε με τον καλύτερο τρόπο.
Η εκδήλωση εντάσσεται στην προσπάθεια προώθησης του ελληνικού πρωινού από το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος.
Η ομάδα των σπουδαστών του μαγειρικού τμήματος με επικεφαλής τον καθηγητή και ταλαντούχο executive chef Σταύρο Κουστένη έκανε live cooking σε γεύσεις του όμορφου νησιού που έχει «προκαλέσει» με την ομορφιά και την μοναδικότητά του τον διεθνή τύπο.
Η χαρά μας ήταν μεγάλη γιατί συμμετείχαμε και εμείς στην ανάδειξη της γαστρονομικής ταυτότητας και της πολιτιστικής κληρονομιάς της Φολεγάνδρου, που επιτυχημένα και με στοχευμένες κινήσεις έχει προωθήσει η ομάδα του κ. Γιώργου ΄Αγα, Πρόεδρου της ΄Ενωσης Ξενοδόχων του νησιού.
Η παρουσίαση στην Horeca ήταν η πρώτη κίνηση της Etoile για την ανάδειξη της αυθεντικής νησιώτικης γαστρονομίας ακολουθούν και άλλες που θα σας ανακοινώσουμε!
Δείτε το σχετικό photo gallery.