Η Etoile στην IACP!

Η Etoile στην IACP! - ΙΙΕΚ Etoile by Les Chefs Επίσημο Μέλος

Η Etoile στην IACP! – ΙΙΕΚ Etoile by Les Chefs

Επίσημο Μέλος της Διεθνούς Ένωσης των Επαγγελματιών Επισιτισμού (IACP – International Association of Culinary Professionals) έγινε η Etoile by Les Chefs!
Επίσημο Μέλος της Διεθνούς Ένωσης των Επαγγελματιών Επισιτισμού (IACP – International Association of Culinary Professionals) έγινε η Etoile by Les Chefs και μάλιστα ως «Σχολή Επισιτισμού».
Η ιδιότητα αυτή αποτελεί άλλο ένα συγκριτικό πλεονέκτημα για τους σπουδαστές και αποφοίτους της Etoile by Les Chefs, αφού – πέρα από την πρόσβαση στο διεθνές δίκτυο της IACP, ο λογότυπος της Ένωσης θα συνοδεύει πλέον κάθε βεβαίωση (σεμιναρίων, παρακολούθησης κ.α.) και επιστολή της σχολής.

Από γνωστές προσωπικότητες, όπως τα ιδρυτικά μέλη Julia Child, Ζακ Pepin, και  Anne Willan, σε όσους αλλάζουν τη μαγειρική στα νέα μέσα επικοινωνίας και σε άλλες αναδυόμενες τεχνολογίες, η IACP υπήρξε και παραμένει το «σπίτι» για τους επαγγελματίες της μαγειρικής τέχνης.
Ως εκ τούτου, η IACP είναι η μοναδική γαστρονομική οργάνωση του είδους της: ένα σταυροδρόμι, όπου ο καθένας μπορεί να συναντηθεί, να ανταλλάξει εμπειρίες και τεχνογνωσία, με τρόπους που οδηγούν στην απαράμιλλη ανάπτυξη και τη μάθηση.