Η Etoile στο 6ο Ναυτιλιακό Συνέδριο

Με μεγάλη επιτυχία έληξαν οι εργασίες του 6ου Ναυτιλιακού Συνεδρίου που έγινε σήμερα στο Ευγενίδιο Ίδρυμα. Την διοργάνωση είχε το Ινστιτούτο Ναυτιλιακών & Οικονομικών Μελετών σε συνεργασία με το Τμήμα Ναυτιλιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιά. Θέμα του συνεδρίου «Shipping & Energy»

 

.
Η Σίσσυ Νίκα, Διευθύντρια Επικοινωνίας της Etoile, παρουσίασε στους 300 συνέδρους την σχολή μας και τις δυνατότητές της, που την κάνουν τόσο ξεχωριστή. Ανέπτυξε τις ενέργειες του προγράμματος της σχολής για την ανάδειξη του γαστρονομικού μας πολιτισμού και την προώθηση της «εικόνας» της Ελλάδας των γεύσεων, των προιόντων και των ανθρώπων της. Τόνισε, ότι η ναυτιλία και ο τουρισμός είναι τα «διαμάντια» της χώρας μας και πρέπει να διαφυλαχθούν και να προωθηθούν με κάθε τρόπο εάν θέλουμε να έχουμε ανοδική ανάπτυξη της Ελλάδας.

Μόλις, ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Πειραιά κ.Θαλασσινός κήρυξε την λήξη του συνεδρίου, απολαύσαμε οι σύνεδροι ένα buffet Lunch με γεύσεις αυθεντικά ελληνικές, με προιόντα ΠΟΠ αλλά και βιολογικά που ετοίμασαν οι σπουδαστές της σχολής με την εποπτεία των καθηγητών τους κ.κ. Μ.Σαράβα, Γ.Τομαρά, Α.Μάνου, Σ.Μανωλέσου, Γ.Αργυρίου και Ν.Γουρζή.Ψυχικό.

Δείτε εδώ το σχετικό Photo Gallery.