Διαγωνισμός Etoile

Την Παρασκευή 23 και το Σάββατο 24 Ιουνίου 2017 από τις 9 π.μ. μέχρι τις 9 μ.μ. το ΙΕΚ Etoile διοργανώνει MEGA EVENT στο Athens Metro Mall στον Άγιο Δημήτριο και ΣΕ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ. Έλα να γνωρίσεις από κοντά την πιο Εξειδικευμένη Σχολή για τη Γαστρονομία και τον Τουρισμό (Πληροφορίες-Εγγραφές) και ΜΠΕΣ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ για μία ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ στην Ειδικότητα της αρεσκείας σου (Μαγειρική – Ζαχαροπλαστική / Αρτοποιία – Ξενοδοχειακά). Η κλήρωση θα γίνει την Τρίτη 4 Ιουλίου 2017 στις εγκαταστάσεις της Σχολής, Ηλία Ηλιού 81 στο Νέο Κόσμο. Διάβασε τους Όρους Συμμετοχής στο διαγωνισμό πατώντας εδώ και Καλή Επιτυχία!

Διαγωνισμός για υποτροφία

Διαγωνισμός για υποτροφία

 Νέα

compettionAMM

Την Παρασκευή 23 και το Σάββατο 24 Ιουνίου 2017 από τις 9 π.μ. μέχρι τις 9 μ.μ. το ΙΕΚ Etoile θα βρίσκεται στο Athens Metro Mall στον Άγιο Δημήτριο.  

Περισσότερα

Ημιτελικά Giffard West Cup 2017

Ημιτελικά Giffard West Cup 2017

 Νέα

giffard3

 Η σπουδάστρια της Etoile Μαρία Καΐρη προκρίθηκε στα Ημιτελικά του Διεθνούς Διαγωνισμού Cocktail Giffard – “Giffard West Cup 2017”!  

Περισσότερα

Η Etoile στη Food Expo - Greece 2017

Η Etoile στη Food Expo - Greece 2017

 Νέα

foodexpo17

Οι σπουδαστές μας δημιούργησαν εκπληκτικές συνταγές στο πλάι του μεγάλου μας χορηγού HELIOS pasta Industry - Ζυμαρικά ΗΛΙΟΣ. 

Απολαύστε τους βλέποντας το σχετικό video εδώ.

Περισσότερα

 

  

Ο Τύπος Για Εμάς