Καριέρα

To IIEK Etoile by Les Chefs, μέσω του Γραφείου Καριέρας που διαθέτει, παρέχει υπεύθυνα και σε τακτά χρονικά διαστήματα προτάσεις εργασίας προς τους σπουδαστές και απόφοιτούς του.

Οι θέσεις μπορεί να αφορούν μόνιμη ή μερική απασχόληση, πρακτική ή κανονική εργασία, στην Ελλάδα ή και το εξωτερικό και πάντα στους τομείς της γαστρονομίας και του τουρισμού.

Οι εταιρείες που επιθυμούν να στελεχωθούν με προσωπικό διαφόρων βαθμίδων και ειδικοτήτων στους τομείς του τουρισμού και της γαστρονομίας, επικοινωνούν με το Γραφείο Καριέρας της Etoile και παραδίνουν τις προτάσεις τους. Τα στελέχη του εν λόγω Γραφείου, ελέγχουν τις προτάσεις αυτές και τις κοινοποιούν στην παρούσα σελίδα, προκειμένου οι σπουδαστές και οι απόφοιτοι της Σχολής να ενημερωθούν. Για αυτό ελέγχετε σε τακτά χρονικά διαστήματα καθώς μπορεί να βρείτε εδώ αυτό που πραγματικά ψάχνετε. Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει μια θέση εργασίας, επικοινωνήστε με το Γραφείο καριέρας και στη συνέχεια θα ενημερωθείτε για την διαδικασία που απασχολεί σε προσωπικό επίπεδο.

Θέσεις Πρακτικής Άσκησης

  • Δεν υπάρχουν προς το παρόν διαθέσιμες θέσεις πρακτικής.

Θέσεις Εργασίας

  • Gourmet εστιατόριο στη Σαντορίνη ζητά να προσλάβει άμεσα δύο τελειόφοιτους ή απόφοιτους από το Μαγειρικό για εργασία. Προσφέρεται διαμονή και διατροφή. Πληροφορίες: κ. Παπαδόπουλος Βασίλης
  • Boutique Hotel στην Άνδρο ζητά να προσλάβει άμεσα Α’, Β’ και Γ’ Μάγειρα. Πληροφορίεςκ. Παπαδόπουλος Βασίλης
  • Μεζεδοπωλείο στο Μπουρνάζι ζητά να προσλάβει βοηθό μάγειρα και ψήστη. Πληροφορίεςκ. Παπαδόπουλος Βασίλης.
  • Αλυσίδα ζαχαροπλαστείων με έδρα στα Βόρεια προάστια ζητά να προσλάβει αποφοίτους για έμμισθη απασχόληση. Πληροφορίες: κ. Παπαδόπουλος Βασίλης