Καριέρα

To IIEK Etoile by Les Chefs, μέσω του Γραφείου Καριέρας που διαθέτει, παρέχει υπεύθυνα και σε τακτά χρονικά διαστήματα προτάσεις εργασίας προς τους σπουδαστές και απόφοιτούς του.

Οι θέσεις μπορεί να αφορούν μόνιμη ή μερική απασχόληση, πρακτική ή κανονική εργασία,  στην Ελλάδα ή και το εξωτερικό και πάντα στους τομείς της γαστρονομίας και του τουρισμού.

Οι εταιρείες που επιθυμούν να στελεχωθούν με προσωπικό διαφόρων βαθμίδων και ειδικοτήτων στους τομείς του τουρισμού και της γαστρονομίας, επικοινωνούν με το Γραφείο Καριέρας της Etoile και παραδίνουν τις προτάσεις τους. Τα στελέχη του εν λόγω Γραφείου, ελέγχουν τις προτάσεις αυτές και τις κοινοποιούν στην παρούσα σελίδα, προκειμένου οι σπουδαστές και οι απόφοιτοι της Σχολής να ενημερωθούν. Για αυτό ελέγχετε σε τακτά χρονικά διαστήματα καθώς μπορεί να βρείτε εδώ αυτό που πραγματικά ψάχνετε. Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει μια θέση εργασίας, επικοινωνήστε με το Γραφείο καριέρας και στη συνέχεια θα ενημερωθείτε για την διαδικασία που απασχολεί σε προσωπικό επίπεδο.

Θέσεις Πρακτικής Άσκησης

Δεν υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις

Θέσεις Εργασίας

Εστιατόριο με ελληνική κουζίνα στην Ολλανδία ζητά να προσλάβει ΆΜΕΣΑ διπλωματούχο Μάγειρα ή Μαγείρισσα με εμπειρία.
Προτίμηση σε κοπέλα αλλά όχι απαραίτητα.
Εκτός από το μισθό, παρέχεται διαμονή, διατροφή και ασφάλιση. Προσφέρεται μόνιμη εργασία.
Αποστολή βιογραφικού (με φωτογραφία απαραίτητα) στην ηλεκτρονική διεύθυνση: vpapadopoulos@etoile.edu.gr