Καριέρα

To IIEK Etoile by Les Chefs, μέσω του Γραφείου Καριέρας που διαθέτει, παρέχει υπεύθυνα και σε τακτά χρονικά διαστήματα προτάσεις εργασίας προς τους σπουδαστές και απόφοιτούς του.

Οι θέσεις μπορεί να αφορούν μόνιμη ή μερική απασχόληση, πρακτική ή κανονική εργασία, στην Ελλάδα ή και το εξωτερικό και πάντα στους τομείς της γαστρονομίας και του τουρισμού.

Οι εταιρείες που επιθυμούν να στελεχωθούν με προσωπικό διαφόρων βαθμίδων και ειδικοτήτων στους τομείς του τουρισμού και της γαστρονομίας, επικοινωνούν με το Γραφείο Καριέρας της Etoile και παραδίνουν τις προτάσεις τους. Τα στελέχη του εν λόγω Γραφείου, ελέγχουν τις προτάσεις αυτές και τις κοινοποιούν στην παρούσα σελίδα, προκειμένου οι σπουδαστές και οι απόφοιτοι της Σχολής να ενημερωθούν. Για αυτό ελέγχετε σε τακτά χρονικά διαστήματα καθώς μπορεί να βρείτε εδώ αυτό που πραγματικά ψάχνετε. Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει μια θέση εργασίας, επικοινωνήστε με το Γραφείο καριέρας και στη συνέχεια θα ενημερωθείτε για την διαδικασία που απασχολεί σε προσωπικό επίπεδο.

Θέσεις Πρακτικής Άσκησης

 • Ξενοδοχείο 5* στο κέντρο της Αθήνας ζητά να προσλάβει 3 σπουδαστές από τα Ξενοδοχειακά για service.
  Πληροφορίες: κ. Παπαδόπουλος Βασίλης
 • Ξενοδοχείο στη Κηφισιά ζητά να προσλάβει σπουδαστή από το Μαγειρικό για πρακτική άσκηση.
  Πληροφορίες: κ. Παπαδόπουλος Βασίλης
 • Ξενοδοχείο 5* στη Μύκονο ζητά να προσλάβει για τη σεζόν σπουδαστή/-στρια από το Μαγειρικό για 4μηνη πρακτική άσκηση (1/6-30/9).
  Πληροφορίες: κ. Παπαδόπουλος Βασίλης

Θέσεις Εργασίας

 • Ξενοδοχείο στο Ρέθυμνο ζητά να προσλάβει απόφοιτο από το Μαγειρικό με εμπειρία από αρχές Μαΐου μέχρι τέλη Οκτωβρίου με τη προοπτική της μόνιμης εργασίας μετά το πέρας της σεζόν.
  Πληροφορίες: κ. Παπαδόπουλος Βασίλης
 • Boutique Hotel 4* στη Σαντορίνη ζητά να προσλάβει από αρχές Απριλίου προσωπικό για το πόστο της Reception, καθώς και Barista-Bartender.
  Πληροφορίες: κ. Παπαδόπουλος Βασίλης
 • Boutique Hotel 4* στη Σαντορίνη ζητά να προσλάβει από αρχές Απριλίου απόφοιτο από το Μαγειρικό (περίπου 30 ετών) με εμπειρία σε τηγάνια.
  Πληροφορίες: κ. Παπαδόπουλος Βασίλης