Ο Πάνος Κανατσούλης αποκλειστικά στην Etoile!

Ο Πάνος Κανατσούλης αποκλειστικά στην Etoile! - ΙΙΕΚ Etoile by Les Chefs

Ο Πάνος Κανατσούλης αποκλειστικά στην Etoile! – ΙΙΕΚ Etoile by Les Chefs

«Το έχω με την μαγειρική και με την ασιατική κουζίνα που λατρεύω. Αν δεν γινόμουν bartender ίσως να ήμουν chef. Το παιχνίδι με τις γεύσεις κρύβει ένα μυστήριο και αρκετό ενδιαφέρον. Άλλωστε αυτό κάνουμε και με τα ποτά. Παίζουμε με τις γεύσεις, μαγειρεύουμε».

Συνέντευξη στον Βασίλη Δημαρά, Andro.gr [http://www.andro.gr/geusi/panos-kanatsoulis/]

Το ΙΕΚ Etoile καλωσορίζει τον Πάνο Κανατσούλη στο δυναμικό της!

Ο Expert Bartender και Υπεύθυνος Εργαστηρίου του The Clumsies (9η θέση στα World’s 50 Best Bars), Πάνος Κανατσούλης κατέκτησε την 1η θέση στον Ελληνικό τελικό της World Class Competition 2017 και την 11η παγκόσμια θέση στο World Class Competition 2017 στο Μεξικό (Global Finals).

Έρχεται στο ΙΕΚ Etoile για να μεταδώσει τη γνώση, την  εμπειρία και το πάθος του στους  σπουδαστές του τομέα των Ξενοδοχειακών.

Αποστολή μας είναι να δημιουργούμε κορυφαία και καινοτόμα εκπαιδευτικά προγράμματα με σκοπό την κατάρτιση Επαγγελματιών που ξεχωρίζουν στην αγορά του Επισιτισμού και του Τουρισμού, τόσο σε Ελληνικό όσο και σε Διεθνές επίπεδο.

Για αυτόν τον σκοπό οι σπουδαστές του ΙΕΚ Etoile by Les Chefs, κατά τη διάρκεια της διετούς φοίτησή τους, έχουν στο πλευρό τους κορυφαίους καθηγητές με πανεπιστημιακές γνώσεις, μακροχρόνια εμπειρία στο χώρο της Εκπαίδευσης και σημαντική παρουσία στην αγορά.

Η Etoile by Les Chefs σε καλωσορίζει στην Επιτυχία!

Εσύ θα χάσεις αυτήν την ευκαιρία;

Οι εγγραφές ξεκίνησαν!

 

*Etoile (ετουάλ) στα Γαλλικά σημαίνει αστέρι!