ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΕΣ ΓΙΑ BRUNCH MENU

ΕΙΣΑΓΩΓΗ
To brunch γίνεται trend στα σχετικά περιοδικά, ενώ τα εστιατόρια ενισχύουν το brand τους μέσω αυτού, ή αναπτύσσουν νέα μενού για brunch προκειμένου να συμπτύξουν πρωινή και μεσημεριανή ζήτηση. Αρκετά boutique hotels και private villas το έχουν στην προμετωπίδα των υπηρεσιών φιλοξενίας τους.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ: Σπουδαστές και απόφοιτοι μαγειρικής, επαγγελματίες που ζητούν εξειδίκευση στο brunch.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ: 12, 13 Μαρτίου (17.00-21.00)

ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Συνάντηση 1η (Αλμυρές συνταγές)
1) Croque monsieur
2) Quiche Lorraine με φρέσκα μανιτάρια και καπνιστό μπέικον
3) Αυγά πανέ με πατάτες  paille 4) Μανιτάρια porto bello με αυγά και προσούτο

Συνάντηση 2η (Γλυκιές συνταγές)
1) Pancakes με σοκολάτα και m&ms
2) Pancakes με Marshmallows με σαντιγί και maple syrup
3) Pancakes με φρούτα του δάσους
4) Σφαίρα σοκολάτας με κρέμα και ρόδι
5) Κρέμα γιαουρτιού σε βάση μπισκότου δημητριακών με βατόμουρα και ανανά

ΕΙΣΗΓΗΣΗ
ΣΑΒΒΑΣ ΠΕΟΓΛΟΥ

Αρχιμάγειρας και Διοίκηση Kουζίνας στο ΑΠΟΛΩΝΕΙΟ, Πεντελικόν, Εkali Club, Ιατρικό Αθηνών, private chef σε βίλλες (μεταξύ των οποίων, εκείνη προς εξυπηρέτηση του Πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου). Με πολυετή εκπαιδευτική εμπειρία και γαστρονομικές διακρίσεις και νίκες, τόσο στο Διαγωνισμό Chefs Club Αθήνας στην κατηγορία ‘μεσογειακό μενού’, όσο και στο διαγωνισμό Chefs Club Θεσσαλονίκης  στην κατηγορία ‘τοπικό πιάτο’.

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε την περιγραφή του σεμιναρίου.

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δήλωση Συμμετοχής σε Σεμινάριο επί πληρωμή