ΠΛΗΡΕΣ ΙΤΑΛΙΚΟ MENU

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Μια από τις πιο δημοφιλείς, με πλούσια γευστική γκάμα, διεθνείς κουζίνες, από τον Ιταλό Εxecutive Chef, PERESSINI MAURO βραβευμένο με δύο Χρυσούς Σκούφους.

Το αυθεντικό ιταλικό Menu του Mauro Peressini  είναι πιστό στη φιλοσοφία “Sapori e Saperi”  (γεύση κα γνώση). Ο καταξιωμένος chef αφήνει το δημιουργικό τoυ αποτύπωμα λαμβάνοντας υπόψη του και συνδυασμούς με στοιχεία της ελληνικής διατροφής, με απέριττη φυσικότητα.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Σε σπουδαστές και αποφοίτους γαστρονομικών σπουδών, επαγγελματίες που επιθυμούν να εξειδικευθούν στην ιταλική κουζίνα.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 3 ώρες / 5.00 – 8.00 μ.μ. 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Εγγραφές καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ
1) SFORMATINO ME ΤΥΡI ΓΚΟΡΓΚΟΝΤΖΟΛΑ ΚΑΙ ΑΧΛΑΔΙΑ (συνοδευόμενο από ΚΡΕΜΑ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑΣ ΜΕ ΣΑΦΡΑΝ)
2) MOUSSE PARMEZANAS
3) ΣΦΟΛΙΤΙΝΑ ΜΕ ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΥΤΟ
4) ΦΡΕΣΚΙΑ ΖΥΜΗ ΓΙΑ ΡΑΒΙΟΛΙ
4) ΡΑΒΙΟΛΙ Ε ΦΡΕΣΚΑ ΡΙΚΟΤΑ ΚΑΙ ΚΡΟΚΟΥΣ ΑΥΓΩΝ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΠΑΡΜΕΖΆΝΑΣ ΚΑΙ ΤΡΟΥΦΑ (για 4 άτομα)
5) TIRAMISU

ΥΛΙΚΟ: Θα δοθεί αναλυτικό συνταγολόγιο.

ΕΙΣΗΓΗΣΗ

PERESSINI MAURO (EXECUTIVE CHEF)

Είναι ο Αρχιμάγειρας του Ιταλικού Εστιατορίου Alpino Cucina Italiana, αναγνωρισμένο από το  Ελληνοϊταλικό Επιμελητήριο για την ποιότητα της ιταλικής κουζίνας που προσφέρει, και υπό επίσημη πιστοποίηση του Ιταλικού Κράτους ως «γνήσιο Ιταλικό Εστιατόριο του Εξωτερικού». Μαθήτευσε και εργάστηκε ως αρχιμάγειρας επί 20 συναπτά έτη στην Ιταλία, και στη συνέχεια στην Ελλάδα σε διεθνή, και κυρίως ιταλική κουζίνα. Στα επιτεύγματά του προσμετρώνται 2 Χρυσοί Σκούφοι, για τα έτη 2006 και 2007.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δήλωση Συμμετοχής σε Σεμινάριο Ιταλικό μενού