Προσφορά του IEK Etoile στους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας Αττικής

Προσφορά του IEK Etoile στους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας Αττικής

Προσφορά του IEK Etoile στους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας Αττικής

Την έμπρακτη αλληλεγγύη του προς τους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας Αττικής έδειξε το ΙΕΚ Etoile, την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017, στο πλαίσιο των δράσεων που υλοποιεί με σκοπό τη στήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων και των συμπολιτών μας σε καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης.

Στην τεράστια ανάγκη για τρόφιμα και σίτιση, όπως έχουν προκύψει από την πρόσφατη καταστροφική θεομηνία στη Μάνδρα, ανταποκρίθηκαν  αμέσως  οι  Σεφ, οι σπουδαστές, οι Χορηγοί, το Διοικητικό προσωπικό και οι πιστοί συνεργάτες της Etoile, έπειτα από πρωτοβουλία του Προέδρου της Σχολής, κου Γιώργου Γιαννόπουλου.

Το πρωί της Τετάρτης, η ομάδα της Etoile παρέδωσε φαγητά και γλυκά – που ετοίμασαν ειδικά για την περίσταση, οι Σεφ και οι Σπουδαστές της Σχολής –  στους πληγέντες κατοίκους της Μάνδρας, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και το Δήμο Μάνδρας.

Προσφορά του IEK Etoile στους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας Αττικής Προσφορά του IEK Etoile στους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας Αττικής

Ευχαριστούμε από καρδιάς την Πίνδο, την Agrino, τη Friesland Campina, τον Σκλαβενίτη, το Catering του κου Οικονόμου Χρήστου για τη μεταφορά, τις Αττικές Τροφοδοσίες, τα Είδη Ζαχαροπλαστικής Κυριακόπουλος Άγγελος, καθώς και τους  Σεφ, τους Σπουδαστές και το Διοικητικό προσωπικό της  Etoile. Η συμβολή όλων ήταν καθοριστική για την υλοποίηση της ενέργειας.

Οι ανάγκες στην περιοχή της Μάνδρας παραμένουν τεράστιες. Είναι ευθύνη όλων μας να προσφέρουμε ανακούφιση μέχρι να επουλωθούν οι πληγές των συνανθρώπων μας.

Δείτε το σχετικό φωτογραφικό υλικό πατώντας εδώ.