Σαλάτα με πρασινάδες – πορτοκάλι – ραπανάκι και γραβιέρα (τεμπούρα)

Βαθμός δυσκολίας: 3 λεπτά
Χρόνος προετοιμασίας: 25 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης: 10 λεπτά

Υλικά για 4 άτομα

  • 400-500 gr πράσινα σαλατικά mix
  • 2 πορτοκάλια
  • 1 συσκευασία ραπανάκια
  • 400 gr. γραβιέρα
  • Αλεύρι-νερό -κορν φλαουρ (τεμπούρα)
  • Βινεγκρέτ  πορτοκάλι
  • 100  ml πορτοκάλι χυμός
  • 200 ml ελαιόλαδο
  • 50 ml μηλόξυδο
  •  50 gr μέλι
  • Αλάτι –πιπέρι

Εκτέλεση

Πλένουμε και στεγνώνουμε τα σαλατικά μας. Κόβουμε τα ραπανάκια σε λεπτές φέτες και μαρινάρουμε με το dressing. Κόβουμε τη γραβιέρα σε τριγωνάκια  και την τηγανίζουμε αφού την περάσουμε από αλεύρι και μετά από χυλό.