Σπουδαστές του Ι.Ι.Ε.Κ. ETOILE

Ένας ολόκληρος κόσμος προνομίων και ευκαιριών

STUDY CARD

Η κάρτα έκπληξη για όλους τους σπουδαστές της Etoile.

Ειδικές τιμές σε επιλεγμένα μέρη ψυχαγωγίας και αγορών (κινηματογράφους θέατρα, εστιατόρια, εμπορικά καταστήματα, βιβλιοπωλεία κ.ά), εκπτωτικές προσφορές, ταξιδιωτικά προνόμια και εκδρομές, δωρεάν εκπαιδευτικά σεμινάρια, εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δράσεις…

Ένας απέραντος κόσμος προνομίων περιμένει τους σπουδαστές της Etoile, το νέο σπουδαστικό έτος. με την Etoile Study Club Card – το πιο σύγχρονο Student Pass για χρήση σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό!

Η Etoile Study Club Card δεν είναι πιστωτική κάρτα και παρέχεται δωρεάν σε όλους τους σπουδαστές του Ι. ΙΕΚ Etoile by Les chefs.

Κατεβάστε εδώ,τις νέες συνεργαζόμενες επιχειρήσεις σε pdf. 

ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ETOILE

Φίλοι για μια ζωή! Σε μια ζωντανή σχολή σαν την Etoile, η φιλία και η αλληλεγγύη που θα αναπτύξεις με τους συσπουδαστές σου, με το Club Αποφοίτων θα σε ακολουθούν για μία ζωή.

Οι απόφοιτοι – μέλη του Club Αποφοίτων συμμετέχουν σε re-unions, τράπεζα αιμοδοσίας και ξεχωριστές διοργανώσεις φιλανθρωπικού ή / και ψυχαγωγικού χαρακτήρα.Τους αποφοίτους της Etoile τους ενώνει η υπερήφανη απάντηση στην ερώτηση «που σπούδασες;».