Σπουδαστές του Ι.Ι.Ε.Κ. ETOILE

Ένας ολόκληρος κόσμος προνομίων και ευκαιριών

STUDY CARD

Η κάρτα έκπληξη για όλους τους σπουδαστές της Etoile.

Ειδικές τιμές σε επιλεγμένα μέρη ψυχαγωγίας και αγορών (κινηματογράφους θέατρα, εστιατόρια, εμπορικά καταστήματα, βιβλιοπωλεία κ.ά), εκπτωτικές προσφορές, ταξιδιωτικά προνόμια και εκδρομές, δωρεάν εκπαιδευτικά σεμινάρια, εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δράσεις…

Ένας απέραντος κόσμος προνομίων περιμένει τους σπουδαστές της Etoile, το νέο σπουδαστικό έτος. με την Etoile Study Club Card – το πιο σύγχρονο Student Pass για χρήση σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό!

Η Etoile Study Club Card δεν είναι πιστωτική κάρτα και παρέχεται δωρεάν σε όλους τους σπουδαστές του Ι. ΙΕΚ Etoile by Les chefs.

Κατεβάστε εδώ, τις νέες συνεργαζόμενες επιχειρήσεις σε pdf. 

ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ETOILE

Φίλοι για μια ζωή! Σε μια ζωντανή σχολή σαν την Etoile, η φιλία και η αλληλεγγύη που θα αναπτύξεις με τους συσπουδαστές σου, με το Club Αποφοίτων θα σε ακολουθούν για μία ζωή.

Οι απόφοιτοι – μέλη του Club Αποφοίτων συμμετέχουν σε re-unions, τράπεζα αιμοδοσίας και ξεχωριστές διοργανώσεις φιλανθρωπικού ή / και ψυχαγωγικού χαρακτήρα.Τους αποφοίτους της Etoile τους ενώνει η υπερήφανη απάντηση στην ερώτηση «που σπούδασες;».

ALUMNI STORIES

Τα Αστέρια της Etoile μιλούν για την Επιτυχία τους!

Κάθε χρόνο οι σπουδαστές της Etoile κάνουν την Πρακτική τους άσκηση στους μεγαλύτερους Ξενοδοχειακούς & Επισιτιστικούς Ομίλους της Ελλάδας και του εξωτερικού.
Παράλληλα, οι Απόφοιτοι της Etoile, μετά το τέλος των Σπουδών τους και με την αμέριστη στήριξη της Σχολής, εργάζονται δίπλα στους πιο γνωστούς Επαγγελματίες του Επισιτισμού και του Τουρισμού, χαράζοντας το δρόμο τους για μια λαμπρή καριέρα.
Δείτε στο βίντεο κάποια από τα λαμπρά παραδείγματα της Etoile που προοδεύουν στους τομείς που επέλεξαν να ακολουθήσουν.
Η καταξίωση των Σπουδαστών της Etoile, είναι ο λόγος που θα συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά, ώστε να τους παρέχουμε όλα τα απαραίτητα εφόδια για να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους!
Είμαστε περήφανοι για κάθε σας βήμα. Ο δρόμος οδηγεί μόνο εκεί που εσείς θέλετε να πάτε… Η Etoile θα είναι δίπλα σας.