Χρυσοί Χορηγοί

Οι επιστήμονες και επαγγελματίες διεθνείς Αρχιμάγειρες της Etoile ελέγχουν εξονυχιστικά όλες τις πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται στα εργαστήρια της σχολής για την ποιότητά τους και την ασφάλεια στην παρασκευή και μετακίνησή τους. Όλοι οι προμηθευτές και χορηγοί των εργαστηρίων μας είναι ελεγμένοι για την ασφάλεια των τροφίμων και των προϊόντων τους με τις πιο αυστηρές διαδικασίες, διαθέτοντας υποχρεωτικά αναγνωρισμένη πιστοποίηση HACCP.

Γνωρίστε μερικές από τις ξεχωριστές επιχειρήσεις που υποστηρίζουν με θέρμη τις σπουδές Etoile:

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ. ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ. ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ. Η Οικογένεια Αράπη, με όραμα την ποιότητα, την παράδοση, την υγιεινή, την καινοτομία και τον σεβασμό στο περιβάλλον, φέρνει κοντά σας το φρέσκο ελληνικό χοιρινό κρέας. Με βάση τις Λιβανάτες Φθιώτιδας, διατηρώντας τον χαρακτήρα της οικογενειακής επιχείρησης και προσθέτοντας σε αυτά την επιστημονική μας γνώση και κατάρτιση, δένουμε το όραμά της με τον κύκλο αξιών μας και εξελίσσουμε τη Φάρμα σε έναν οργανισμό, ο οποίος θα γίνει φάρος και πρότυπο ανάπτυξης των ελληνικών επιχειρήσεων της νέας γενιάς.

Από το 1955 μέχρι σήμερα η Agrino δημιουργεί και προσφέρει στην Ελληνική Οικογένεια γεύσεις και επιλογές, για την καθημερινή της διατροφή, που χαρακτηρίζονται από τις αξίες και το μεράκι της Ελληνικής Παράδοσης.Η Agrino στηρίζει την προσπάθεια ανάπτυξης τοπικών παραγωγών προσφέροντας σε εσάς και την οικογένειά σας τους πολυτιμότερους σπόρους της Ελληνικής Γης. Τα ρύζια Agrino ξεχωρίζουν για την μοναδική τους γεύση που διατηρείται αναλλοίωτη στις χαρακτηριστικές χάρτινες σακούλες με το παραθυράκι που σας επιτρέπουν να διακρίνεται το περιεχόμενο. H σειρά Eλληνικά Όσπρια της Agrino επιλέγει τις καλύτερες ποικιλίες από Έλληνες επιλεγμένους παραγωγούς των οποίων το όνομα και ο τόπος καλλιέργειας αναγράφεται στο πακέτο. Η Agrino ταξιδεύει σε όλες τις περιοχές της Ελλάδος συλλέγοντας τις καλύτερες ποικιλίες οσπρίων που ξεχωρίζουν όχι μόνο για την γεύση, αλλά και το ομοιόμορφο βράσιμο τους.

Στην εταιρία ΑΙΝΟΣ Α.Ε.Β.Ε., η φύση μαγειρεύει εδώ και 40 ολόκληρα χρόνια. Η αποστολή μας είναι να δημιουργήσουμε προϊόντα άριστης ποιότητας και ακαταμάχητης γεύσης με σκοπό να φτάσουν αναλλοίωτα στο πιάτο σας για μια ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή, στις καλύτερες τιμές. Με αφοσίωση, συνέπεια και αίσθημα ευθύνης, η εταιρεία μας εργάζεται καθημερινά για την επίτευξη αυτού του στόχου.

Η NIKAS ιδρύθηκε το 1967, με αφετηρία το όραμα ενός ανθρώπου, για δημιουργία ξεχωριστών αλλαντικών που βασίζονταν στην ΚΑΛΗ ποιότητα και στην υψηλή ασφάλεια. Σήμερα, μετά από περισσότερα από 50 χρόνια, εξακολουθεί να δημιουργεί και να προσφέρει όχι μόνο ποιοτικά, αλλά και ασφαλή αλλαντικά. Μια εταιρεία που βρίσκεται στο καθημερινό τραπέζι με νόστιμα, ποιοτικά και πρωτοποριακά προϊόντα για όλη την οικογένεια και όλες τις στιγμές, ακολουθώντας πιστά την παράδοση.

Η μακροχρόνια ενασχόληση μας με τον κλάδο των ξηρών καρπών, η διάθεση για εξέλιξη, η αξιοπιστία μας σε συνδυασμό με τη γνώση και την εμπειρία του προσωπικού μας είναι στοιχεία που μας επιτρέπουν να συγκαταλεγόμαστε σήμερα στην κορυφή τόσο της εγχώριας αγοράς όσο και αυτής του εξωτερικού.Με την αφοσίωση στον πελάτη και τη διαρκή προσαρμογή στις απαιτήσεις της αγοράς, καταβάλουμε καθημερινά το μέγιστο δυνατό για να αντιμετωπίζουμε με επιτυχία τις προκλήσεις της εποχής. Βασική μας αρχή είναι η υψηλή επάρκεια σε μεγάλη ποικιλία προϊόντων και η ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των αναγκών του πελάτη σε σύντομο χρόνο.

Η MEDITERRANEAN FOODS A.E. είναι μια σύγχρονη και αναπτυσσόμενη επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται στον κλάδο των αρτυμάτων (μουστάρδα, ketchup, μαγιονέζες, σάλτσες). Παράγει, τυποποιεί και διαθέτει στην αγορά μια μεγάλη γκάμα προϊόντων με την επωνυμία BRAVA και DELICIA σε διάφορες συσκευασίες. Το σύνολο των παραγόμενων προϊόντων υπερβαίνει τους εκατό (100) κωδικούς και τους 2.000 τόνους.