Μεγάλοι Χορηγοί

Οι επιστήμονες και επαγγελματίες διεθνείς Αρχιμάγειρες της Etoile ελέγχουν εξονυχιστικά όλες τις πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται στα εργαστήρια της σχολής για την ποιότητά τους και την ασφάλεια στην παρασκευή και μετακίνησή τους. Όλοι οι προμηθευτές και χορηγοί των εργαστηρίων μας είναι ελεγμένοι για την ασφάλεια των τροφίμων και των προϊόντων τους με τις πιο αυστηρές διαδικασίες, διαθέτοντας υποχρεωτικά αναγνωρισμένη πιστοποίηση HACCP.

 Γνωρίστε μερικές από τις ξεχωριστές επιχειρήσεις που υποστηρίζουν με θέρμη τις σπουδές Etoile:.

Εδώ και 60 χρόνια, από το 1958, ο Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων ΠΙΝΔΟΣ, με έδρα το Ροδοτόπι Ιωαννίνων, κατέχει τη θέση του ηγέτη της ελληνικής πτηνοτροφίας και την πρώτη θέση στην καρδιά των καταναλωτών. Με παράδοση και ευθύνη.
Γιατί τα κοτόπουλα ΠΙΝΔΟΣ μεγαλώνουν σε ένα μοναδικό φυσικό περιβάλλον και τρέφονται με αγνές, φυτικές τροφές, εξασφαλίζοντας την μοναδική, αυθεντική γεύση του ορεινού κοτόπουλου με σιγουριά!
Για εμάς στον Αγροτικό Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Ιωαννίνων ΠΙΝΔΟΣ στόχος είναι να ικανοποιήσουμε τις υψηλότερες απαιτήσεις των καταναλωτών για γεύση αλλά και απόλυτη ασφάλεια. Με πλήρως καθετοποιημένη παραγωγή, με συνεχείς ποιοτικούς ελέγχους, με την πιο σύγχρονη τεχνολογία.
Γι’ αυτό δε σταματάμε ποτέ να αναζητάμε νέους τρόπους να φέρουμε κοντά στον καταναλωτή ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η ελληνική φύση, με εγγύηση και υπογραφή ποιότητας. Δε σταματάμε ποτέ να εμπλουτίζουμε την γκάμα των προϊόντων μας σε νωπά, κατεψυγμένα, έτοιμα ψημένα και με ξεχωριστές γευστικές προτάσεις, όπως η Νέα σειρά Αλλαντικών από φρέσκο κοτόπουλο, ώστε να καλύψουμε τις καθημερινές ανάγκες της οικογένειας με ξεχωριστές γευστικές προτάσεις. Αυτό είναι το κοτόπουλο που αγαπήθηκε από τους καταναλωτές και πήρε την 1η θέση σε πωλήσεις στην ελληνική αγορά. Γιατί είναι ορεινό. Γιατί είναι ΠΙΝΔΟΣ.

Είμαστε παραγωγοί με πολύχρονη παράδοση στο λάδι. Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται από το 2003. Επιλέγουμε τον καλύτερο καρπό από τους ελαιώνες μας και τον ελαιοποιούμε στο δικό μας λιοτρίβι με ψυχρή έκθλιψη. Αποθηκεύουμε το λάδι σε ανοξείδωτες δεξαμενές και το συσκευάζουμε με σύγχρονα μηχανήματα, σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Παγκόσμιου Συμβουλίου Ελαιολάδου. Έτσι μπορούμε να σας προσφέρουμε ένα ελαιόλαδο άριστης ποιότητας και γεύσης διατηρώντας όλα τα ευεργετικά συστατικά της ελιάς.

Η ΑΚΤΙΝΑ ιδρύθηκε το 1995 με στόχο να αποτελέσει συνεργάτη και σύμμαχο του επαγγελματία ζαχαροπλάστη και αρτοποιού, προσφέροντάς του μια συνεχώς διευρυνόμενη ποικιλία από ποιοτικά προϊόντα. Στο πέρασμα των χρόνων, η ΑΚΤΙΝΑ κατάφερε να αναγνωριστεί ως κορυφαία εταιρία στον τομέα της και να γίνει ο κύριος προμηθευτής ζαχαροπλαστείων, αρτοποιείων, βιομηχανιών, μικρών παραγωγών, ξενοδοχείων, εστιατορίων και προμηθευτές catering. Η ΑΚΤΙΝΑ έχει ισχυρή παρουσία στην κατηγορία της σοκολάτας, της κουβερτούρας και της συνθετικής σοκολάτας. Διαθέτει μια ολοκληρωμένη σειρά από πραλίνες, σιρόπια παγωτού, ροφήματα, μείγματα ζαχαροπλαστικής, επιδόρπια, κρέμες ζαχαροπλαστικής, επικαλύψεις για διακόσμηση γλυκών, προϊόντα για στήριξη ζαχαροπλαστικών δημιουργιών και πρώτες ύλες. Τα προϊόντα πωλούνται με την επωνυμία ΑΚΤΙΝΑ, αλλά υπάρχουν πολλά προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας, ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη. Η AKTINA προσφέρει προϊόντα εξαιρετικής και σταθερής ποιότητας και δεσμεύεται στη χρήση πρώτης τάξεως πρώτων υλών σε κάθε προϊόν, εξασφαλίζοντας τον ποιοτικό έλεγχο καθ’ όλη τη διάρκεια της παραγωγικής διαδικασίας.

Η εταιρία Μύλοι Ασωπού ΑΒΕΕ ξεκίνησε τη λειτουργία της από το 1999 και συνεχίζει την πορεία της σταθερά. Τα προϊόντα της συνδυάζουν την ποιότητα με την απόλαυση. Χρησιμοποιούνται επιλεγμένες πρώτες ύλες, επιστημονικά καταρτισμένοι συνεργάτες, σύγχρονες εγκαταστάσεις και μέθοδοι παραγωγής καθώς και αυστηροί έλεγχοι ποιότητας.

Η FrieslandCampina Hellas αποτελεί θυγατρική εταιρεία της Royal FrieslandCampina www.frieslandcampina.com, μια από τις πέντε μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων στον κόσμο, με συνεταιριστική βάση 19.000 γαλακτοπαραγωγών, με παγκόσμια εμβέλεια και βαθιά παράδοση που ξεπερνά τα 140 χρόνια. Η Royal FrieslandCampina είναι μία εταιρία με νέο όνομα, αλλά μακρά ιστορία. Μία ιστορία που ξεκινά από την ίδρυση ενός τοπικού συνεταιρισμού γαλακτοκομικών το 1871 από μία ομάδα κτηνοτρόφων στην Ολλανδία και φτάνει μέχρι το σήμερα που αποτελούμε έναν από τον μεγαλύτερο συνεταιρισμό γαλακτοκομικών στον κόσμο.

Στα ζυμαρικά «ΗΛΙΟΣ» με σεβασμό προς τον τελικό καταναλωτή συνεχίζουμε εδώ και 80 χρόνια την παράδοση της ποιότητας. Στη διαρκή μας προσπάθεια για το καλύτερο,προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία ζυμαρικών από 100% σιμιγδάλι επιλεγμένου σκληρού σιταριού της μητρικής μας εταιρείας «ΜΥΛΟΙ ΠΑΝ. ΔΑΚΟΥ». Έτσι επιλέγοντας «ΗΛΙΟΣ» γνωρίζετε ότι επιλέγετε 100% ελληνικά ζυμαρικά που παρασκευάζονται από «επώνυμο», υψηλής διατροφικής αξίας σιμιγδάλι.

Η ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1963. Μετρώντας 53 χρόνια αυθεντικής παράδοσης και ιστορίας, η εταιρεία με έδρα τα Ιωάννινα, παράγει αυθεντικά, αμιγώς ελληνικά γαλακτοκομικά και τυροκομικά προϊόντα, χρησιμοποιώντας 100% ελληνικό αγελαδινό, κατσικίσιο και πρόβειο γάλα που συλλέγεται καθημερινά από ένα διευρυμένο δίκτυο 5.500 Ελλήνων παραγωγών που δραστηριοποιούνται κυρίως στην περιοχή της Ηπείρου. Με περισσότερα από 10.000 σημεία πώλησης στην εγχώρια αγορά και εξαγωγική δραστηριότητα σε 38 χώρες του κόσμου, η ΔΩΔΩΝΗ διαθέτει 9 κατηγορίες γαλακτοκομικών και τυροκομικών προϊόντων και παράγει 80 ξεχωριστά προϊόντα, που ξεχωρίζουν για τη γεύση, την ποιότητα και την 100% ελληνική τους ταυτότητα. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες www.dodoni.eu, https://www.facebook.com/Dodoni.SA, https://www.instagram.com/dodoni.eu/