Ο Κλεομένης Ζουρνατζής αποκλειστικά στην Etoile!

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Etoile καλωσορίζει τον Κλεομένη Ζουρνατζή στη νέα Ακαδημαϊκή Χρονιά 2017 – 2018.

Ο γνωστός και πολύ επιτυχημένος Executive Chef και Coowner του κορυφαίου εστιατορίου COOKOOVAYA είναι πλέον μέρος της δυναμικής ομάδας καθηγητών της Etoile, με σκοπό να μοιραστεί τα μυστικά και την  πολύτιμη εμπειρία του με τους μελλοντικούς σεφ.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Etoile by Les Chefs είναι η πιο Εξειδικευμένη Σχολή για τη Γαστρονομία και τον Τουρισμό. Ιδρύθηκε από Επαγγελματίες στο χώρο του Επισιτισμού και των Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων το 2011.

Εκπαιδευτικά, η Etoile by Les Chefs υποστηρίζει τρεις (3) Ειδικότητες:  Chef (Μαγειρική), Pastry Chef (Aρτοποιία- Zαχαροπλαστική) και Ξενοδοχειακές Σπουδές (Ηotel Μanagement).

Αποστολή μας είναι να δημιουργούμε κορυφαία και καινοτόμα εκπαιδευτικά προγράμματα με σκοπό την κατάρτιση Επαγγελματιών που ξεχωρίζουν στην αγορά του Επισιτισμού και του Τουρισμού, τόσο σε Ελληνικό όσο και σε Διεθνές επίπεδο.

Για αυτόν τον σκοπό οι Σπουδαστές της Etoile by Les Chefs, κατά τη διάρκεια της διετούς φοίτησή τους, έχουν στο πλευρό τους κορυφαίους καθηγητές με πανεπιστημιακές γνώσεις, μακροχρόνια εμπειρία στο χώρο της Εκπαίδευσης και σημαντική παρουσία στην αγορά.

Εσύ θα χάσεις αυτήν την ευκαιρία;

Κάνε τώρα την εγγραφή σου!