4 απίστευτες ιστορίες με chefs που έφτασαν στην κορυφή εμπνέουν τους νέους που αγαπούν την μαγειρική

RAMSEY

4 απίστευτες ιστορίες με chefs που έφτασαν στην κορυφή εμπνέουν τους νέους που αγαπούν την μαγειρική

Αν σκέφτεσαι πως ήρθε η ώρα να πάρεις μια μεγάλη απόφαση για το μέλλον σου και η μαγειρική είναι η τέχνη που σε γοητεύει, τότε μήπως θα πρέπει να εμπνευστείς από τέσσερις σπουδαίους σεφ, οι οποίοι ξεκίνησαν από το μηδέν και κατάφεραν να χτίσουν μια αυτοκρατορία;

Το αφιέρωμα Εκπαίδευση του new247 περιγράφει τις ιστορίες 4 διάσημων σήμερα Chefs, που -όλοι τους πετυχημένοι- απολαμβάνουν μια παγκόσμια αναγνώριση η οποία δεν ήρθε τυχαία. Την κέρδισαν μέσα από τις σπουδές και την εργασία τους.

Διαβάζοντας τις ιστορίες τους εδώ, συμπεραίνει κανείς ότι όλα είναι εφικτά αρκεί να υπάρχουν τα απαραίτητα εφόδια τα οποία θα σε βοηθήσουν να πας στην επόμενη πίστα. Να κάνεις το ταλέντο σου επάγγελμα κι αυτό να σε οδηγήσει μετά εκεί που πρέπει.

Με σύγχρονες εγκαταστάσεις στην καρδιά της Αθήνας, μεγάλη εμπειρία στο χώρο της εκπαίδευσης και κορυφαίο εκπαιδευτικό προσωπικό, η Etoile by Les Chefs είναι η πλέον εξειδικευμένη σχολή για την γαστρονομία και τον τουρισμό. Το απαραίτητο εφόδιο για μια σπουδαία καριέρα στη μαγειρική.

Το πρόγραμμα σπουδών Chef ή Pastry Chef (αν η κλίση σου είναι στη ζαχαροπλαστική) θα σε προετοιμάσει μέσα από τέσσερα εξάμηνα θεωρητικής και εργαστηριακής κατάρτισης, αλλά και ένα εξάμηνο έμμισθης πρακτικής άσκησης, για το πλέον περιζήτητο επάγγελμα στον επισιτισμό και στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις.

Η ώρα να πάρεις μία από τις πιο σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σου, έφτασε. Είναι στο χέρι σου να επιλέξεις τους καλύτερους.