ΓΙΑΤΙ στην Etoile;

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ

Περισσότερες απο 400 επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους κλάδους των ξενοδοχείων και του επισιτισμού διεθνώς αποτελούν το δίκτυο συνεργατών της Etoile. Aνάμεσα τους, οι μεγαλύτεροι ξενοδοχειακοί όμιλοι υποδέχονται κάθε χρόνο αποφοίτους της Etoile στην ομάδα του προσωπικού τους ενώ ένας μεγάλος κατάλογος από εστιατόρια ανά την Ελλάδα εξασφαλίζουν ένα δυνατό ξεκίνημα

ΕΧΩ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ

Κάθε σπουδαστής απολαμβάνει ταυτόχρονα τις υπηρεσίες του Γραφείου Σταδιοδρομίας. Ο  Σύμβουλος κατάρτισης  παρακολουθεί και ενισχύει την επαγγελματική εξέλιξη του σπουδαστή προσφέροντας τόσο υπηρεσίες συγγραφής βιογραφικού, δικτύωσης με την αγορά εργασίας όσο και προτάσεις εργασίας εφόσον το επιτρέπουν οι συνθήκες.

ΔΙΚΤΥΟΝΟΜΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

Ένα εκτενές δίκτυο από κορυφαίους chef καθώς και αναγνωρισμένους επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου παρακολουθεί την πορεία του σπουδαστή και υποστηρίζει τις κινήσεις του.

επικοινωνηστε μαζι μας

Για να εκφράσετε το ενδιαφέρον σας για το παραπάνω πρόγραμμα, μπορείτε να συμπληρώσετε την ΑΙΤΗΣΗ ΣΑΣ ή να επικοινωνήσετε απευθείας μαζί μας στο 210 9271130 για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το πρόγραμμα.

ACTA Αρτοποιίας - Ζαχαροπλαστικής
Δήλωση αποδοχής όρων