Οι Απόφοιτοι της Etoile στο Εξωτερικό

Οι Απόφοιτοι της Etoile στο Εξωτερικό - ΙΙΕΚ Etoile by Les Chefs

Οι Απόφοιτοι της Etoile στο Εξωτερικό

 

Κάθε χρόνο αποφοιτούν από την Etoile τα μεγαλύτερα Αστέρια της Γαστρονομίας &  του Τουρισμού.

Οι απόφοιτοι της Etoile μετά το τέλος των σπουδών τους, και με τη βοήθεια του Γραφείου Επαγγελματικής Αποκατάστασης της Σχολής εργάζονται στις μεγαλύτερες επιχειρήσεις επισιτισμού στο εξωτερικό.

Η Etoile είναι η μόνη σχολή που ανοίγει στους αποφοίτους της δρόμους για μια λαμπρή καριέρα στο εξωτερικό απευθείας μετά τη διετή φοίτησή τους.

Η Ελπίδα Αθανασίου (Απόφοιτος Μαγειρικής Τέχνης, Etoile) και ο Γιάννης Ψύλλος (Απόφοιτος Αρτοποιίας- Ζαχαροπλαστικής, Etoile) είναι δυο από τους σπουδαστές της Etoile που έφυγαν στο εξωτερικό, εργάστηκαν σκληρά και πέτυχαν.

Οι Απόφοιτοι της Etoile στο Εξωτερικό - ΙΙΕΚ Etoile by Les Οι Απόφοιτοι της Etoile στο Εξωτερικό - ΙΙΕΚ Etoile by Les

 

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι μας είπαν για την εμπειρία τους.

 

Η καταξίωση των Σπουδαστών της Etoile, είναι ο λόγος που θα συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά, ώστε να τους παρέχουμε όλα τα απαραίτητα εφόδια για να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους!

Είμαστε περήφανοι για κάθε σας βήμα. Ο δρόμος οδηγεί μόνο εκεί που εσείς θέλετε να πάτε… Η Etoile θα είναι δίπλα σας.

Η Μαγειρική, η Αρτοποιία / Ζαχαροπλαστική και τα Ξενοδοχειακά είναι οι τρεις Ειδικότητες που θα σου χαρίσουν άμεση επαγγελματική αποκατάσταση και μια λαμπρή καριέρα! Συμπλήρωσε την εκδήλωση ενδιαφέροντος σπουδών σε ένα από τα εκπαιδευτικά προγράμματα της Etoile.

Μαζί μας θα γίνεις το Επόμενο Αστέρι!

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος Σπουδών