Που βρίσκονται σήμερα οι απόφοιτοι της Etoile; Εκπαίδευση που ανοίγει δρόμους

απόφοιτοι etoile

Που βρίσκονται σήμερα οι απόφοιτοι της Etoile; Εκπαίδευση που ανοίγει δρόμους.

Τα τελευταία δέκα χρόνια περισσότεροι από 3000 απόφοιτοι της Εtoile στελεχώνουν τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις στον τουρισμό και στον επισιτισμό τόσο στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Και στις 3 ειδικότητες σπουδών ΙΙΕΚ στην Etoile – Τεχνικός Μαγειρικής  Τέχνης, Αρτοποιία-Ζαχαροπλαστική και Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων–  η επιτυχία των αποφοίτων στην αναζήτηση εργασίας αγγίζει το 100% και το ποσοστό αυτό αποδεικνύεται εύκολα!

Ξεκινώντας με έμμισθη πρακτική άσκηση  στους μεγαλύτερους Ξενοδοχειακούς Ομίλους της χώρας και διεθνώς, ο απόφοιτος της Εtoile έχει σαφές προβάδισμα καθώς αποκτά την ευκαιρία από τα πρώτα του βήματα να εργαστεί σε περιβάλλοντα με υψηλές απαιτήσεις.

Ενώ οι περισσότεροι ακολουθούν μια επιτυχημένη καριέρα στην Ελλάδα, δεν είναι λίγοι και αυτοί που έχουν φύγει εκτός των συνόρων όπου απολαμβάνουν και εκεί την αναγνώριση και τους καρπούς της επιλογής τους.

Καθόλη τη διάρκεια των σπουδών του, ο σπουδαστής της  Etoile  έχει στο πλευρό του  ένα δυναμικό Γραφείο Σταδιοδρομίας που όχι μόνο του παρέχει επαγγελματικές προτάσεις σε συστηματική βάση, αλλά και τον καθοδηγεί στο να κάνει τη σωστή επιλογή καριέρας στη θέση εργασίας που του ταιριάζει. Αυτός είναι και ο λόγος που ο απόφοιτος της Etoile ποτέ δε μένει χωρίς εργασία!

Σπουδαστές Etoile
απόφοιτος etoile