Στόχος είναι να αναλύσουμε τις βασικές τεχνικές, τη χημεία και τις προκαταλήψεις που αφορούν το ψωμί και να χρησιμοποιήσουμε τα χέρια μας μέσα στη ζύμη για να πειραματιστούμε στο εργαστήριο. Μέσα σε ένα Σεμινάριο 25 ωρών θα παρασκευάσουμε μεγάλη ποικιλία από είδη άρτου: ξεκινώντας από τον άρτο χωριάτικο και ολικής, το καλαμποκόψωμο και τα κριτσίνια, θα περάσουμε στον άρτο Γερμανίας, την μπαγκέτα το κουλούρι και το κις λορέν, την λαγάνα, το βασιλόψωμο και το μπριός μέχρι τον άρτο πολυτελείας, το τσουρέκι, το ελαιόψωμο, την μαργαρίτα και την τσιάπατα.
Σε όλα τα προγράμματα της Etoile παρέχεται πιστοποιητικό κατάρτισης από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (ΚΔΒΜ2) της Σχολής
Κύρος Etoile