Chef Σταύρος Υφαντίδης: απο τις κορυφαίες κουζίνες του κόσμου δίπλα στους σπουδαστές της Etoile!

Μια συνεργασία με άρωμα από τις πιο διάσημες κουζίνες του εξωτερικού:  O υποσχόμενος Executive Chef Σταύρος Υφαντίδης έρχεται στην Etoile!

H νέα συνεργασία της Εtoile με τον πολλά υποσχόμενο Executive Chef Σταύρο Υφαντίδη έχει άρωμα από το εξωτερικό, και μάλιστα από τις πιο διάσημες κουζίνες στον κόσμο της υψηλής γαστρονομίας. Από τον Οκτώβριο, δίπλα στους σπουδαστές μας θα βρίσκεται και ο ανερχόμενος Chef με ένα εντυπωσιακό βιογραφικό και ενθουσιασμό για να μεταδώσει την εμπειρία του, τις γνώσεις και τεχνικές του.

“Στα εργαστήρια μαγειρικής της Etoile, θα συνδυάσουμε τη σωστή εκπαίδευση με το συναίσθημα, την ανάμνηση και την φαντασία, θα δώσουμε στα φρέσκα υλικά τη βέλτιστη μορφή και θα βγάλουμε στα πιάτα μας τον καλύτερο μας εαυτό!” δηλώνει ο Σταύρος Υφαντίδης υπογραμμίζοντας τη διδακτική γραμμή που θα ακολουθήσει.

Ο Σταύρος Υφαντίδης έχει μια ανερχόμενη πορεία στον κόσμο της γαστρονομίας και το ταξίδι του στα μονοπάτια της μαγειρικής μετράει σημαντικούς σταθμούς. Μαθήτευσε στον Οργανισμό Τουριστικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης στο Ηράκλειο Κρήτης και μετεκπαιδεύτηκε στη Μαγειρική Τέχνη στην θρυλική σχολή μαγειρικής Le Cordon Bleu London. Στα 30 του μόλις χρόνια έχει σταθεί αντάξια δίπλα από Διάσημους και βραβευμένους Chefs στον χορό της γαστρονομίας όπως: Joachom  Wissler, εστιατόριο VENDÔME ( 3* Michelin stars) στην Κολονία, Heston Blumenthal, εστιατόριο THE FAT DUCK (3* Michelin stars), Marcus Wareing, εστιατόριο MARCUS, (2* Michelin stars) του ξενοδοχείου The Berkeley στο Λονδίνο. Gordon Ramsay, εστιατόριο PETRUS (1* Michelin stars) στο Λονδίνο, Richard Davies, εστιατόριο EPICURE (1* Michelin star chef) Ουαλία, Δημήτρης Δημητριάδης (Βραβευμένος Σεφ), εστιατόριο ARTISANAL στην Αθήνα.

Σήμερα, έχοντας κατακτήσει πολύτιμες εμπειρίες, θέτει πολύ υψηλούς στόχους για το μέλλον, καθώς εργάζεται ως Executive Chef στην MADEL Food Ltd PAUL Greece και έχει επίσης την επίβλεψη του πετυχημένου Monsieur Cannibale “all day bistro bar” στο Παγκράτι.

Στην Etoile θα αναλάβει σπουδαστές των τμημάτων της ειδικότητας Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης και για να θέσει τα θεμέλια για μια λαμπρή πορεία!