Μεγάλος Διαγωνισμός για τη βασιλόπιτα του 2020! Η πιο τυχερή βασιλόπιτα που έφτιαξες ποτέ!

Διαγωνισμός Etoile για βασιλόπιτα 2020

Μεγάλος Διαγωνισμός για τη βασιλόπιτα του 2020! Η πιο επαγγελματική βασιλόπιτα που έφτιαξες ποτέ!

Μεγάλος Διαγωνισμός για τη βασιλόπιτα του 2020! Η πιο επαγγελματική βασιλόπιτα που έφτιαξες ποτέ!
Πάρε μέρος στον διαγωνισμό και φέτος δώσε στο πρωτοχρονιάτικο τραπέζι σου άλλο αέρα! Έτοιμος; Ένας Executive Chef θα καθοδηγήσει εσένα και τους φίλους σου βήμα βήμα στα μυστικά της πιο νόστιμης βασιλόπιτας από τα χεράκια σου! Ρίξε το νόμισμα και άνοιξε το μίξερ για να ετοιμάσεις ο ίδιος την πιο γλυκιά ιστορία της νέας χρονιάς στα εργαστήρια της Etoile!

Για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό, μπες στη σελίδα μας στο Facebook, κάνε like, κάνε share την φωτογραφία του διαγωνισμού και τέλος κάνε tag 3 φίλους σου.
Η κλήρωση θα λάβει χώρα στις 20 Δεκεμβρίου (κατά τη διάρκεια γιορτινής εκδήλωσης στις εγκαταστάσεις της Etoile) και 1 τυχερός θα κερδίσει προσκλήσεις για να έρθει μαζί με τους φίλους του και να ετοιμάσουν με τα χέρια τους – υπό την καθοδήγηση Pastry Chef-, τη βασιλόπιτα της νέας χρονιάς! Ένα μοναδικό απόγευμα στα εργαστήρια της Etoile σε περιμένει στις 23 Δεκεμβρίου!
Το όνομα του νικητή θα ανακοινωθεί με update στο post της ανακοίνωσης του διαγωνισμού στο Facebook.
Έναρξη διαγωνισμού: Δευτέρα 10/12, 18:00 μ.μ.
Λήξη διαγωνισμού: Παρασκευή, 20/12 στις 12:00 μ.μ.
Κλήρωση νικητών: Παρασκευή, 20/12 στις 15.00 μ.μ

Όροι διαγωνισμού:
1. Για την έγκυρη συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι απαραίτητο να έχει εκτελέσει κανείς τα βήματα όπως περιγράφονται στην ανάρτηση. Σε περίπτωση που έχετε ήδη κάνει Like στη σελίδα μας στο Facebook μπορείτε να αγνοήσετε το Βήμα 1.
2. Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετέχει μόνο μία φορά.
Από την κλήρωση θα προκύψει ένας νικητής και ένας επιλαχόντας (αναπληρωτής).
3. Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι άνω των 18 ετών και να διαμένουν στην Αθήνα ή να διαθέτουν τρόπο μεταφοράς στα εργαστήρια της Etoile στον Νέο Κόσμο.
4. Οι συμμετέχοντες δεν μπορεί να είναι σπουδαστές ή απόφοιτοι της Etoile.
5. Για την παραλαβή του δώρου, θα χρειαστεί να είστε διαθέσιμη/ος την προκαθορισμένη ημέρα (23 Δεκεμβρίου 2019). Η Etoile διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει την ημερομηνία σε συνεννόηση με τον νικητή.
6. Για την παραλαβή του δώρου, ο/η τυχερός/ή αλλά και ο επιλαχών θα κληθούν να επικοινωνήσουν με την Γραμματεία της Etoile εντός 2 ημερών από τη μέρα της κλήρωσης.
7. Το δώρο του νικητή είναι προσωπικό, δε μεταβιβάζεται και δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή άλλα δώρα.
8. Σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία με το νικητή του διαγωνισμού εντός χρονικού διαστήματος 2 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα της κλήρωσης, το πρόσωπο αυτό χάνει οριστικά το δικαίωμά του επί του σχετικού δώρου. Το σχετικό δώρο μεταφέρεται αυτόματα στον επιλαχόντα.
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!