Διεθνής φοιτητική ταυτότητα ISIC International Student Identity Card

Student Card

Διεθνής φοιτητική ταυτότητα ISIC International Student Identity Card

Η ISIC είναι η Διεθνής Φοιτητική / Σπουδαστική Ταυτότητα με την οποία οι φοιτητές /σπουδαστές έχουν πρόσβαση σε χιλιάδες εκπτώσεις  και προνόμια στην Ελλάδα, στην πόλη που ζούν και σε όλο τον κόσμο όταν ταξιδεύουν. Η Etoileπροσφέρει την εξαιρετική παροχή της Διεθνούς κάρτας ISIC σε όλους του σπουδαστές της!

Είναι η μοναδική ΔΙΕΘΝΗΣ κάρτα Πιστοποίησης της Φοιτητικής / Σπουδαστικής Ιδιότητας παγκοσμίως, ισχύει στην Ελλάδα και σε 133 Χώρες σε όλο τον κόσμο, και είναι αναγνωρισμένη από την UNESCO, από Εκπαιδευτικούς Οργανισμούς, Υπουργεία Παιδείας και Πολιτισμού.

Οι εκπτώσεις που επωφελούνται οι φοιτητές / σπουδαστές στην καθημερινή τους ζωή αφορούν: Ταξίδια, Εισιτήρια Τρένου, ΚΤΕΛ, Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια, Youth Hostels, Καταστήματα – Εμπορικά Κέντρα, Εστιατόρια, Διασκέδαση, Μουσεία, Θεάματα, Γυμναστήρια, Ιατρικά Κέντρα κ.α.

Στην Ελλάδα έχουν ήδη υπογραφεί συμφωνίες και έως τώρα παρέχουν εκπτώσεις: ALPHA BANKCOSMOTE-Γερμανός, BLUE STAR FERRIESAΝΕΚ LINESSuperFast FerriesMinoan LinesTRAINOSE, ΚΤΕΛ Θεσ/νίκης, KTEΛ Μαγνησίας, atticaMc Arthur Glen, notos GalleriesmatadmiralParanoiaFunky BuddhaOptoluxTGI FridaysMcDonalds , Hard Rock Café, MeatropoleosIANOSdoctoranytime.gr, Μέγαρο Μουσικής Αθήνας & Θεσσαλονίκης, Μουσείο Ακρόπολης  και πολλές άλλες εταιρίες!

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ενημερωθείτε από το επίσημο site της ISIC.