Δηλώστε Συμμετοχή Δωρεάν! Presentation «Amuse Βuche: Προσφέροντας τη γεύση του καλωσορίσματος»

Δηλώστε Συμμετοχή Δωρεάν! Presentation «Amuse Βuche: Προσφέροντας τη γεύση του καλωσορίσματος»

Στο Grand Open Day presentation γνωριμίας με την Τέχνη του chef ‘Amuse buche: Προσφέροντας τη γεύση του καλωσορίσματος΄ σας προσκαλεί η Etoile, την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019, 17.30 – 18.30, στις εγκαταστάσεις της Σχολής (Ηλία Ηλιού 81, Νέος Κόσμος, έναντι Στάση Μετρό & Τραμ Νέου Κόσμου).

Kαθώς τα πιάτα της Nouvelle Cuisine μικραίνουν όλο και περισσότερο και οι γεύσεις της απομακρύνονται από τις παραδοσιακές βαριές σάλτσες και μαρινάδες, τα amuse buches  (ή αλλιώς ‘διασκεδαστές στόματος’) αποτελούν την νέα τάση στην υψηλή μαγειρική, τον γαλλικό ορισμό του καλωσορίσματος που σερβίρεται πριν το ορεκτικό για να προετοιμάσει μέσα από ελαφριές και μικρές γεύσεις για την γαστρονομική περιπέτεια που θα ακολουθήσει.

Τα amuse buches  που θα ετοιμάσουμε με τη καθοδήγηση των  Executive Chefs Γιώργο Τομαρά και Αλέξανδρο Μάνο, υπόσχονται να αποτελέσουν μικρές μπουκιές καλοσωρίσματος που θα σας καλομάθουν και θα σας δώσουν μία μικρή πρώτη γεύση από την μοναδική εμπειρία σπουδών στην ειδικότητα του Τεχνικού Μαγειρικής Τέχνης- Αρχιμάγειρα της Εtoile.

Για τη συμμετοχή σας στο Σεμινάριο, είναι απαραίτητο να συμπληρώσετε την φόρμα παρακάτω.  

Δήλωση Συμμετοχής στα Ανοικτά Σεμινάρια