Δράση Αλληλεγγύης από την ETOILE & τη ΒΙΑΝΕΞ!

Δράση Αλληλεγγύης από την ETOILE & τη ΒΙΑΝΕΞ!

Κάθε χρόνο η ομάδα της Etoile και ο Πρόεδρος κ. Γιώργος Γιαννόπουλος προσωπικά, επιδιώκουμε να ενισχύουμε και να αναπτύσσουμε το κοινωνικό πρόσωπο της Σχολής με ενέργειες εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, που στόχο έχουν τη στήριξη αδύναμων κοινωνικά ομάδων.

Φέτος, είμαστε περήφανοι που επιλέξαμε να συνεργαστούμε για αυτόν τον σκοπό με τη ΒΙΑΝΕΞ, την Κορυφαία Ελληνική Βιομηχανία Φαρμάκων, μια εταιρία που έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια την ευαισθησία της προς τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, παρέχοντας αμέριστη στήριξη και συμπαράσταση.

Το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018, οι εργαζόμενοι της Etoile και της ΒΙΑΝΕΞ είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε μία πρωτότυπη εθελοντική δράση. Συγκεντρώθηκαν όλοι στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της Etoile και υπό την καθοδήγηση του Executive Pastry Chef και Καθηγητή της Σχολής κου Νίκου Γουρζή, παρασκεύασαν χριστουγεννιάτικους κουραμπιέδες, τους οποίους και συσκεύασαν στη συνέχεια για να μοιραστούν σε άστεγους συνανθρώπους μας με τη βοήθεια της μη κερδοσκοπικής εταιρείας Emfasis.

Είμαστε χαρούμενοι για τη δράση αυτή και σίγουροι ότι θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε πιστά το έργο της εκπαίδευσης και της διαπαιδαγώγησης διδάσκοντας στους σπουδαστές μας πως ο πραγματικός πλούτος ξεκινάει από τις καρδιές των ανθρώπων.

Μπορείτε να δείτε το φωτογραφικό υλικό παρακάτω.

Καλή Χρονιά με Υγεία από την Etoile