Η Etoile στο 16ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Γαστρονομίας & Οίνου

Η Etoile στο 16ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Γαστρονομίας & Οίνου

Με πρωτοφανή επιτυχία ολοκληρώθηκε το 16ο ευρωπαϊκό Συνέδριο Γαστρονομίας και Οίνου και η Παράλληλη Έκθεση Τουρισμού – Γαστρονομίας και Οίνου το οποίο ανέλαβε η εταιρία Mact Media Group με χορηγό την Etoile.

Η Ελλάδα έγινε το κέντρο γαστρονομίας και οίνου της Ευρώπης αφού διεξήχθη το 16ο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αδελφοτήτων Γαστρονομίας & Οινολογίας με τεράστια επιτυχία που πραγματοποιήθηκε στις 19-20-21 Οκτωβρίου 2018 στο Ζάππειο.

Το Συνέδριο «Η ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ – Ελλάδα: Τουρισμός – Οίνος – Γαστρονομία» φιλοξένησε εκτός από τις Συνεδριακές εκδηλώσεις και μία μεγάλη έκθεση για την διασύνδεση της πρωτογενούς και δευτερογενούς αγροτικής παραγωγικής διαδικασίας με την κατανάλωση, ενώ αναδείχθηκαν οι Περιφέρειες ,οι Δήμοι, τα Επιμελητήρια, οι Ιδιώτες και οι Πρεσβείες προβάλλοντας την ιστορία ,τον πολιτισμό ,τον τουρισμού και την γαστρονομία κάθε περιοχής.

Το εκπαιδευτικό προσωπικό και οι σπουδαστές της Etoile στάθηκαν αντάξιοι ενός Συνεδρίου διεθνών προδιαγραφών μαγειρεύοντας γεύσεις Ελλάδας. Θα στηρίζουμε πάντα ενέργειες με σκοπό την προώθηση της Γαστρονομίας και του Τουρισμού.