Η Etoile καλεσμένη στα Βραβεία Ecotrophelia

Η Etoile καλεσμένη στα Βραβεία Ecotrophelia - ΙΙΕΚ Etoile by Les Chefs

Η Etoile καλεσμένη στα Βραβεία Ecotrophelia – ΙΙΕΚ Etoile by Les Chefs

Η Etoile παρευρέθηκε στην Απονομή των Βραβείων για τον 7ο Διαγωνισμό Ecotrophelia 2017. Η λαμπρή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 27 Ιουνίου 2017 στην Αίγλη Ζαππείου.

Ο Διαγωνισμός Ecotrophelia διοργανώνεται από τον Σύνδεσμο Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων. Μέχρι στιγμής συμμετέχουν μόνο Πανεπιστήμια ενώ έπειτα από σχετική πρόταση της Etoile στο διοικητικό Συμβούλιο, θα συζητηθεί το ενδεχόμενο συμμετοχής και ΙΕΚ.

Το 1ο βραβείο (χρημ. έπαθλο 1.200 ευρώ και συμμετοχή στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό) απονεμήθηκε στην ομάδα του ΕΜΠ / Σχολή Χημικών Μηχανικών για το προϊόν “AVOYOG Smoothie Beverage”, ένα λειτουργικό ρόφημα αβοκάντου και ορού στραγγιστού γιαουρτιού με πρεβιοτικά και αντιοξειδωτικά.

Η Etoile κινείται στην αιχμή της διατροφικής καινοτομίας. Οι σπουδαστές της Σχολής παρακολουθούν σεμινάρια διατροφικής καινοτομίας και συμμετέχουν σε διαγωνισμούς, εμπλουτίζοντας τις γνώσεις τους και αποκτώντας πολύτιμη εμπειρία.

Στις φωτογραφίες εμφανίζονται: O   κ.  Ιωάννης Σμαρνάκης μέλος της κριτικής επιτροπής  της Ecotrophelia, Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Τεχνολόγων Τροφίμων και εισηγητής ειδικού Σεμιναρίου Διατροφικής Καινοτομίας  για τους σπουδαστές της Etoile τον περασμένο Δεκέμβρη, ο κ. Νίκος Στασινόπουλος, Υπεύθυνος Διαχείρισης Εκπαιδευτικών Θεμάτων της Etoile και η ΕΜΠ / Σχολή Χημικών Μηχανικών, που έλαβε το 1ο Βραβείο.

 

Κάνε και εσύ την Εγγραφή σου τώρα! Η Etoile σε καλωσορίζει στην Επιτυχία.

Η Etoile καλεσμένη στα Βραβεία Ecotrophelia - ΙΙΕΚ Etoile by Les Chefs  Η Etoile καλεσμένη στα Βραβεία Ecotrophelia - ΙΙΕΚ Etoile by Les Chefs