Η Etoile στην 5η Παρουσίαση Ισπανικών Κρασιών

Η Etoile στην 5η Παρουσίαση Ισπανικών Κρασιών - ΙΙΕΚ Etoile

Η Etoile στην 5η Παρουσίαση Ισπανικών Κρασιών – ΙΙΕΚ Etoile

 

Καθηγητές και σπουδαστές της Etoile παρευρέθηκαν στην «5η Παρουσίαση Ισπανικών Κρασιών» που διοργάνωσαν, το Οικονομικό και Εμπορικό Γραφείο της Πρεσβείας της Ισπανίας στην Αθήνα και ο φορέας Vinos de España.

Ο αριθμός των καλεσμένων ήταν περιορισμένος, αφορούσε αποκλειστικά  sommelier, εμπορικούς αντιπροσώπους οίνου και διπλωματικό προσωπικό, ενώ η Etoile ήταν η μόνη καλεσμένη Σχολή. 

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017 στην αίθουσα “Thalia 4” του ξενοδοχείου ATHENS HILTON στην Αθήνα.

Την Etoile εκπροσώπησαν η κα Μαρία Κατσούλη, καθηγήτρια Οινολογίας, ο κ. Δημήτρης Μιχαηλίδης, Executive Chef, ο κ. Νίκος Στασινόπουλος, Υπεύθυνος Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων και ο Στέφανος Κόρδας, Απόφοιτος Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης.

Τη γευσιγνωσία  παρουσίασαν με μεγάλη επιτυχία ο κύριος Ανδρέας Ματθίδης, Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Οινοχόων και ο JORGE ANDREU ARASA, Οικονομικός και Εμπορικός Σύμβουλος της Ισπανικής Πρεσβείας.

Η Etoile βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των γεγονότων στη Γαστρονομία, δίνοντας τη δυνατότητα στους σπουδαστές της να εμπλουτίζουν τις γνώσεις τους συνεχώς, μέσα από Σεμινάρια και Εκπαιδευτικές Επισκέψεις.

Κάνε κι εσύ την εγγραφή σου τώρα στην Ειδικότητα που σου ταιριάζει.

Η Etoile σε καλωσορίζει στην Επιτυχία!