Η Etoile by Les Chefs στο BeFooT Festival!

Η Etoile by Les Chefs συμμετέχει στο BeFooT Festival πραγματοποιώντας δωρεάν σεμινάρια πάνω στη Μαγειρική, τη Ζαχαροπλαστική και το Ποτό με βεβαιώσεις παρακολούθησης στους συμμετέχοντες.

Γνώρισε στο BeFooT Festival τον επαγγελματισμό, την αξιοπιστία και τη συνέπεια της Etoile που την έχουν αναδείξει σε σταθερό σημείο αναφοράς και αναγνώρισης των πιο απαιτητικών επιχειρήσεων και οργανισμών τόσο στον επισιτιστικό κλάδο, όσο και στην τουριστική βιομηχανία.

Σάββατο 26/01/2019 
11:30 – 12:15 | Παπαδόπουλος Θανάσης
Τίτλος WorkShop:  «Μεσογειακό Cocktail: Η εξέλιξη του Βartending»

Η φιλοσοφία των Μεσογειακών Cocktails  και του bartending συνδέονται άμεσα με τη Φιλοξενία, τον Τουρισμό και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τις Γαστρονομίας στην Ελλάδα.

Κατά τη διάρκεια του BeFoot Festival  οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν βήμα – βήμα τις τεχνικές για την παρασκευή εκλεκτών μεσογειακών cocktails.

Γνώρισε το μαγικό κόσμο του  bar μέσα από τις γεύσεις και τα αρώματα τις Μεσογείου!

17:30 – 18:15 | Μιχαηλίδης Δημήτρης
Εφαρμογή Κρύου Καπνίσματος σε ψάρι. «Καπνιστή μπουγιαμπέσα με γαρίδες και πεσκανδρίτσα»
Κάπνισμα με ξύλο & καφέ.

Μεσογειακές γεύσεις και παιχνίδισμα υλικών με τεχνικές καπνίσματος που απογειώνουν τις γεύσεις με ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα που κεντρίζει τον ουρανίσκο.

Κατά τη διάρκεια του BeFoot Festival  οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την εφαρμογή υψηλών τεχνικών

Κυριακή 27/01/2019
11:30 – 12:15 | Σμπόνιας Στέφανος
Τίτλος WorkShop:  High End Dessert: ‘’7th Heaven cheese cake’’
Cheese cake σε σφαίρα καραμέλας με σύννεφο από μαλλί της γριάς.

Εκεί που η γνώση και η τεχνική συναντούν τη Ζαχαροπλαστική, ο Pastry Chef ως ένας άλλος καλλιτέχνης θα σε οδηγήσει στον έβδομο ουρανό της γεύσης και των γλυκών απολαύσεων!

Κατά τη διάρκεια του BeFooT Festival οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν σύγχρονες τεχνικές ζαχαροπλαστικής μέσα από τη δημιουργία του πιο παραδεισένιου Cheese Cake!

16:30 – 17:15 | Κατσούλη Μαρία
Τίτλος Workshop: «Το κρασί στο Εστιατόριο» (Διαχείριση & επίδειξη ανοίγματος φιαλών)

Ο μαγικό κόσμος του Κρασιού πέρα από την γευσιγνωσία περιλαμβάνει και το σημαντικό και απαραίτητο κομμάτι της μεθοδολογίας καθώς και της διαχείρισής του στο εστιατόριο.

Πάρε μια γεύση από τα απαραίτητα του σέρβις και του στησίματος από τους experts τους είδους.