Μία Υποτροφία αξίας 3.500 ευρώ για σπουδές ΙΙΕΚ στην ειδικότητα Aρτοποιία- Ζαχαροπλαστική

Μία Υποτροφία αξίας 3.500 ευρώ για σπουδές ΙΙΕΚ στην ειδικότητα Aρτοποιία- Ζαχαροπλαστική

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Etoile by Les Chefs βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να προκηρύξει υποτροφία για σπουδές επιπέδου ΙΙΕΚ στην ειδικότητα ‘Aρτοποιία- Ζαχαροπλαστική’ συνολικής αξίας 3.500 ευρώ. Στόχος μας είναι να δώσουμε τη δυνατότητα σε φιλόδοξους νέους να κυνηγήσουν τόσο το όνειρο τους όσο και μία επιτυχημένη καριέρα στους παραπάνω τομείς υποστηρίζοντας τα πρώτα τους βήματα.

Επιλέγοντας κανείς να σπουδάσει στην Etoile επιλέγει σπουδές με άμεση επαγγελματική αποκατάσταση και μπορεί να σχεδιάζει ένα υποσχόμενο επαγγελματικό μέλλον. Oι νικητές των υποτροφιών θα έρθουν πιο κοντά σε αυτό το μέλλον, καθώς η Etoile θα καλύψει για ένα χρόνο τα ετήσια δίδακτρα φοίτησης επιπέδου ΙΕΚ σε μία ειδικότητα που οδηγεί σε τίτλο κατάρτισης με μεγάλη πλέον ζήτηση στην αγορά εργασίας.

Ο νικητής της υποτροφίας θα επιλεγεί μετά από προσωπική συνέντευξη που θα διεξαχθεί ενώπιον επιτροπής στις εγκαταστάσεις της Etoile (Ηλία Ηλιού 81, Μετρό Νέος Κόσμος).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους ως την Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου, συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα και καλώντας στο 2109271130 για να επιβεβαιώσουν τη συμμετοχή τους και να κλείσουν ραντεβού για προσωπική συνέντευξη.

Oι συνεντεύξεις θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 26/09 και την Παρασκευή 27/09. Οι υποψήφιοι είναι απαραίτητο να κατέχουν απολυτήριο Λυκείου, να έχουν ηλικία μικρότερη των 24 ετών και να μην είναι εγγεγραμμένοι σε σχετική Σχολή. Στο διαγωνισμό δεν μπορούν να λάβουν μέρος ήδη εγγεγραμμένοι σπουδαστές της Etoile.

Πρόκειται για μια μοναδική ευκαιρία να ακολουθήσεις την καριέρα που πάντα ονειρευόσουν!

Η ημερομηνία δήλωσης συμμετοχής πέρασε.