Η καριέρα σου ξεκινάει εδώ! Ημέρες Καριέρας 2020

Η καριέρα σου ξεκινάει εδώ! Ημέρες Καριέρας 2020

εργασία, βιογραφικό, cv, jobs, seminar, vocational training

Mία μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουν τους μελλοντικούς εργοδότες τους έχουν κάθε Ιανουάριο οι σπουδαστές της Etoile. Από τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου και στο πλαίσιο της δράσης Ημέρες Καριέρας 2020 (α’ κύκλος) θα βρίσκονται στην Etoile τα τμήματα προσωπικού μεγάλων Ξενοδοχειακών Ομίλων με διεθνή εμβέλεια, για να γνωρίσουν τους σπουδαστές που θα στελεχώσουν πολυζήτητες θέσεις.

Οι Ημέρες Καριέρας διοργανώνονται κάθε χρόνο στα μέσα Ιανουαρίου από το Γραφείο Σταδιοδρομίας της Σχολής με στόχο να προσφέρουν τόσο στους σπουδαστές όσο και στους αποφοίτους των ειδικοτήτων ΙΙΕΚ (Μαγειρικής, Αρτοποιίας – Ζαχαροπλαστικής, Τουριστικών Επαγγελμάτων) μια μεγάλη γκάμα επιλογών για πρακτική και μόνιμη εργασία σε κορυφαίες εταιρείες στον τουρισμό και την εστίαση.

Μέσα από το Σεμινάριο “Σύνταξη Βιογραφικού και Διαδικασία Συνέντευξης” (ένα από τα 25 Δωρεάν Σεμινάρια που προσφέρει η Etoile κάθε χρόνο στους σπουδαστές της) οι σπουδαστές έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα όχι μόνο για να ανταποκριθούν στην διαδικασία προσωπικής συνέντευξης αλλά και να εντυπωσιάσουν!

Αυτή τη χρονιά ανάμεσα στα μεγάλα ονόματα του χώρου του τουρισμού που θα επιλέξουν τους σπουδαστές για πρακτική άσκηση βρίσκει κανείς: Costa Navarino (Luxury Collection-Πύλος Μεσσηνίας), Four Seasons Astir Palace (Βουλιαγμένη), Santa Marina Mykonos (Luxury Collection), Electra Hotels (Αθήνα), Grecotel Hotels & Resorts Όμιλος Atlantica.

100% επιτυχία στην εύρεση εργασίας για τους σπουδαστές σημειώνει το Γραφείο Σταδιοδρομίας της Etoile

Πρόκειται για τον πρώτο κύκλο στις Ημέρες Καριέρας 2020, αφού καθ όλη την διάρκεια του χρόνου οι σπουδαστές θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν και σε άλλες διοργανώσεις που θα τους φέρουν κοντά στις απαιτήσεις του επαγγελματικού περιβάλλοντος αλλά και θα τους εξασφαλίζουν σημαντικές γνωριμίες, εργασία μετά το πέρας των σπουδών τους καθώς και τα πρώτα βήματα για μια λαμπρή καριέρα.

Οι πρωτοβουλίες αυτές ανήκουν στο Γραφείο Σταδιοδρομίας της Σχολής που καθημερινά με αποτελεσματικότητα διαχειρίζεται ένα εκτεταμένο δίκτυο με περισσότερες από 400 επιχειρήσεις στον κλάδο του επισιτισμού και του τουρισμού και παρέχει συστηματικά υποστήριξη και συμβουλευτική στους σπουδαστές και κυρίως δελεαστικές προτάσεις για εργασία στην ειδικότητα τους.