Ο Βραβευμένος Top Master Chef Joe Barza στην Etoile

Ο Βραβευμένος Top Master Chef Joe Barza στην Etoile

Μια ξεχωριστή εκπαιδευτική εμπειρία περιμένει τους σπουδαστές της Etoile την Τετάρτη, 20 Μαρτίου. Ο διεθνώς αναγνωρισμένος Top Master Chef Joe Barza, βραβευμένος για την εξειδίκευση του στη Λιβανέζικη κουζίνα, θα βρίσκεται στην Etoile για να μας εισάγει στον πλούτο της Λιβανέζικης κουζίνας, μίας από τις πιο διαδεδομένες κουζίνες παγκοσμίως που συμφιλιώνει επιρροές από τη Μέση Ανατολή και τη Μεσόγειο.

Η επίσκεψη του διάσημοu Master Chef στην Εtoile αποτελεί μία από τις μοναδικές εμφανίσεις του Joe Barza στην Ελλάδα, στην οποία θα παρευρεθεί και αντιπροσωπεία της πρεσβείας του Λιβάνου. Στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής με την Πρεσβεία του Λιβάνου, η Etoile επιδιώκει να προσφέρει τη βέλτιστη κατάρτιση στους σπουδαστές της, καταφέρνοντας να παρέχει εκπαίδευση που υπακούει στις τελευταίες τάσεις στο χώρο της γαστρονομίας, της εστίασης  και των επαγγελμάτων φιλοξενίας (βλ. Δωρεάν Σεμινάρια).

Joe Barza
Λίγα Λόγια για τον Joe Barza

Με περισσότερα από 30 χρόνια επαγγελματική εμπειρία, ο Chef Joe Barza,  θεωρείται ο Lebanese Terroir Culinary Artist. Ως σύμβουλος γαστρονομίας και τηλεοπτική persona, στο portfolio του μετράει συνεργασίες με περισσότερες από 30 εταιρείες ανά τον κόσμο, και έχει συμμετάσχει σε περισσότερες από 100 εκδηλώσεις σε 27 χώρες. Το έργο του έχει λάβει πλήθος από διεθνείς διακρίσεις και βραβεία (πχ World Champion for Tuna in Carlo Forte, Sardinia), απολαμβάνει αναφορές και αφιερώματα  σε διεθνή μέσα  (πχ CNN, The New York Times), ενώ έχει υπάρξει και ο ίδιος κριτής σε τηλεοπτικά shows στην Μέση Ανατολή και έχει επιλεγεί ως brand ambassador για την Procter & Gamble, Hilton Middle East, and NKD Pizza.