Κρέμες γάλακτος & προϊόντα με προσθήκη φυτικών λιπαρών: Ένα πολύτιμο Σεμινάριο για τους αυριανούς Chefs και Pastry Chefs. Από την παραγωγική διαδικασία σε τεχνικές & προτάσεις για μαγειρικές – ζαχ/κές εφαρμογές»

Σεμινάριο «Κρέμες γάλακτος & προϊόντα με προσθήκη φυτικών λιπαρών: Από την παραγωγική διαδικασία σε τεχνικές & προτάσεις για μαγειρικές – ζαχ/κές εφαρμογές»

Πόσα γνωρίζουμε για τις κρέμες γάλακτος και τα προϊόντα με προσθήκη φυτικών λιπαρών; Όλοι μας χρησιμοποιούμε κρέμες γάλακτος όμως δεν είναι πιθανό να γνωρίζουμε τις διαφορετικές τεχνικές, χρήσεις, συστατικά και κατηγορίες αυτών των δημοφιλών προϊόντων. Όσοι θα παρακολουθήσουμε το Σεμινάριο “Κρέμες γάλακτος και προϊόντα με προσθήκη φυτικών λιπαρών: Από την θεωρία στην εφαρμογή” που διοργάνωνεί η ηγέτιδα εταιρεία στην αγορά των γαλακτοκομικών προϊόντων FRIESLANDCAMPINA HELLAS για τους σπουδαστές του εκπαιδευτικού ομίλου Etoile, θα ανακαλύψoυμε ότι υπάρχουν πάρα πολλά για να μάθει κανείς σε αυτή τη θεματική.

Εισηγητές σεμιναρίου:

  • Μάριος Λιαδάκης – Chef Demonstrator FrieslandCampina Hellas
  • Κων/νος Σβίλιας – Sales Manager Foodservice FrieslandCampina Hellas

Ημερομηνία και Τόπος Διεξαγωγής: 

Το Σεμινάριο θα διεξαχθεί διαδικτυακά στις 21 Απριλίου 2021, ώρα 14.00 – 16.00. Οι σπουδαστές της Etoile θα λάβουν μέσω email τα απαραίτητα στοιχεία σύνδεσης.

friesland
Έντυπο Συνταγών

Σε ποιούς απευθύνεται: 

Το Διαδικτυακό Σεμινάρiο απευθύνεται κυρίως στους σπουδαστές της Etoile, ωστόσο σε περίπτωση που κάποιος ενδιαφέρεται να το παρακολουθήσει ώστε να λάβει εξειδικευμένη γνώση πάνω στο αντικείμενο, παρακαλείται να επικοινωνήσει στο info@etoile.edu.gr για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη σύνδεση του.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ-ΥΛΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ 

Κρέμα γάλακτος :
Ορισμός – Παραγωγική διαδικασία – Σύγκριση ομογενοποιημένης & μη ομογενοποιημένης κρέμας γάλακτος – Σύγκριση με προϊόντα προσθήκης φυτικών λιπαρών

Προφίλ επαγγελματία σεφ – ποια κριτήρια θέτει στην επιλογή της κρέμας γάλακτος
Εφαρμογές & Τεχνικές βήμα προς βήμα για μαγειρική χρήση


Προφίλ επαγγελματία ζαχ/στη – ποια κριτήρια θέτει στην επιλογή της κρέμας γάλακτος
Διαδικασία ‘χτυπήματος’ – παρασκευής σαντιγί | Παράμετροι που επηρεάζουν την διαδικασία
Εφαρμογές & Τεχνικές βήμα προς βήμα για ζαχαροπλαστική χρήση


Καραμέλα : Συνταγές – Μεθοδολογία – Χρήσεις

Κορνέ διακόσμησης : Διαφορετικοί τύποι – Είδη διακόσμησης – Μεθοδολογία