
Μια ιστορία απο διακρίσεις
Aπό την ίδρυση της έως σήμερα, μια σειρά από βραβεία και διακρίσεις διηγούνται την ιστορία της Σχολής..

Συνεργασίες και συμμετοχές
Η Εtoile είναι μέλος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), της Διεθνούς Ένωσης των Επαγγελματιών Επισιτισμού (IACP – International Association of Culinary Professionals), Hellenic Pastry Chef Association καθώς και άλλων επαγγελματικών ενώσεων.


H Εtoile επίσημο μέλος της WORLDCHEFS
Μια ακόμα διάκριση έρχεται να προστεθεί στους τίτλους που πιστοποιούν την ποιότητα σπουδών στην Etoile. Η Σχολή διαθέτει την επάρκεια World Chefs Recognition of Quality Culinary Education Label της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αρχιμαγείρων, ικανοποιώντας τα 12 Standards ποιότητας που θέτει ο διεθνής τίτλος.
Περισσότερα
Διακεκριμμένοι Εκπαιδευτές
Το εκπαιδευτικό προσωπικό της Etoile είναι επιλεγμένο για τη βαθιά του κατάρτιση και εμπειρία αλλά αυτό που τους ξεχωρίζει είναι η αγάπη τους για το επάγγελμα τους και η ικανότητα τους να τη μεταδώσουν καθοδηγώντας χέρι χέρι τον σπουδαστή για να να πετύχει!
ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΤΗΣ ETOILE
5ος Διεθνής Διαγωνισμός Παραδοσιακής Κουζίνας (Ζαρός-Κρήτη, 2015)
Ασημένιο βραβείο στον πανελλήνιο διαγωνισμό sandwich της DELIFRANCE (Δεκ.2015)
1ο Χρυσό Βραβείο, Έκθεση Horeca 2014
2ο Χρυσό Βραβείο, Έκθεση Horeca 2014
Ζαχαροπλάστης της Χρονιάς 2013, 8ος Διεθνής Διαγωνισμός Μαγειρικής Νότιας Ευρώπης
1ο Χρυσό Βραβείο, Έκθεση Horeca 2013
2ο Χρυσό Βραβείο, Έκθεση Horeca 2013
Διάκριση, 1ος Διαγωνισμός Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής Λέσχης Φιλίας
Διακρίσεις για τη συμμετοχή στα Fora γαστρονομίας 2012 και 2013