Κύρος Etoile

 Το επόμενο αστέρι είσαι εσύ!

  • Η ETOILE by Les Chefs είναι μέλος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) και συνεργάζεται με καθηγητές – μέλη της EUROTOQUES (Ευρωπαϊκή Ένωση Μαγείρων), της Chaîne de Rôtisseurs και της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος.
  • Η ETOILE by Les Chefs είναι μέλος της Διεθνούς Ένωσης των Επαγγελματιών Επισιτισμού (IACP – International Association of Culinary Professionals).
  • Η Hellenic Pastry Chef Association επέλεξε να συνεργάζεται αποκλειστικά με την Etoile by Les Chefs για την προσφορά μίας σειράς μοναδικών σεμιναρίων στη ζαχαροπλαστική τέχνη και την αρτοποιία.

 

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Etoile by Les Chefs είναι η πιο Εξειδικευμένη Σχολή για τη Γαστρονομία και τον Τουρισμό. Ιδρύθηκε από Επαγγελματίες στο χώρο του Επισιτισμού και των Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων το 2011.

Εκπαιδευτικά, η Etoile by Les Chefs υποστηρίζει τρεις (3) Ειδικότητες:  Chef (Μαγειρική), Pastry Chef (Aρτοποιία- Zαχαροπλαστική) και Ξενοδοχειακές Σπουδές (Ηotel Μanagement).

Αποστολή μας είναι να δημιουργούμε κορυφαία και καινοτόμα εκπαιδευτικά προγράμματα με σκοπό την κατάρτιση Επαγγελματιών που ξεχωρίζουν στην αγορά του Επισιτισμού και του Τουρισμού, τόσο σε Ελληνικό όσο και σε Διεθνές επίπεδο.

Για αυτόν τον σκοπό οι Σπουδαστές της Etoile by Les Chefs, κατά τη διάρκεια της διετούς φοίτησή τους, έχουν στο πλευρό τους κορυφαίους καθηγητές με πανεπιστημιακές γνώσεις, μακροχρόνια εμπειρία στο χώρο της Εκπαίδευσης και σημαντική παρουσία στην αγορά.

Ο σπουδαστής του Ι.ΙΕΚ Etoile by Les Chefs δεν είναι ο αριθμός ενός μαθητολογίου. Επιδιώκουμε την προσωπική σχέση με τον κάθε σπουδαστή, στοχεύοντας στην ομαλή πορεία του προς την Επιτυχία!

Κάθε χρόνο παρέχουμε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ τουλάχιστον 20 εξειδικευμένα σεμινάρια στη Μαγειρική, τη Zαχαροπλαστική και τις Ξενοδοχειακές Σπουδές, κάτι που στην πράξη μάς διαφοροποιεί εκπαιδευτικά από κάθε άλλη Σχολή.

Τα μαθήματα στο Ι.ΙΕΚ Etoile by Les Chefs  δε γίνονται με τη μορφή της στείρας γνώσης. Οι σπουδαστές μας μαθαίνουν να λειτουργούν σε πραγματικές συνθήκες εργασίας, αποκτώντας από νωρίς τα εφόδια  για μια λαμπρή καριέρα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Δεν είναι τυχαίο ότι όλοι σπουδαστές της Etoile by Les Chefs , από την πρώτη κιόλας χρονιά της φοίτησης, κάνουν πρακτική στους μεγαλύτερους επισιτιστικούς και ξενοδοχειακούς  οργανισμούς, όπως Disneyland, Hilton, Grecotel Hyatt, Marriott, Μεγάλη Βρεταννία, Ιntercontinental, The Westin Resort Costa Navarino, Yes Hotels, The Golden Age, Poseidonion Grand Hotel Spetses.

Η Etoile by Les Chefs  στεγάζεται σε ένα υπερσύγχρονο, επταώροφο κτίριο, που βρίσκεται σε κομβικό σημείο στο Νέο Κόσμο, δίπλα σε Μετρό και Τραμ, γεγονός που διευκολύνει στο μέγιστο την καθημερινή πρόσβαση.

Οι σπουδές αποτελούν σημαντική επένδυση για το μέλλον, απαραίτητο διαβατήριο για μια λαμπρή καριέρα. Μαζί μας θα γίνεις το επόμενο Αστέρι.

Η Etoile by Les Chefs  σε καλωσορίζει στην Επιτυχία!

*Etoile (ετουάλ) στα Γαλλικά σημαίνει αστέρι