Γλυκά του Λιβάνου» από τον Executive Pastry Chef, Charles Azar

Lebanese Pastry

«Γλυκά του Λιβάνου» από τον Executive Pastry Chef, Charles Azar

Την ευκαιρία να διδαχθούν από ένα ακόμα ηχηρό όνομα στο χώρο της γαστρονομίας θα έχουν οι σπουδαστές της Etoile που θα παρακολουθήσουν το Σεμινάριο « Γλυκά του Λιβάνου» την Τρίτη, 21 Μαΐου 2019, 10.00- 14.00. 

Τα μυστικά της Λιβανέζικης κουζίνας θα αποκαλύψει ο Executive Chef Charles Azar που θα βρεθεί στην Ελλάδα και κατά αποκλειστικότητα στην Etoile. Εκτός από καταξιωμένος Executive Chef, o Charles Azar  είναι ο Πρόεδρος της delegation of L’ Academie Nationale de Cuisine Middle East and Gulf Countries και καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Saint Joseph of Beirut. Έχει διακριθεί τρεις φορές στο The World Pastry Cup- Lyon ως National Pastry Champion, a Master Chocolatier and a Master Consultant, και φέρει επίσης πολλές διακρίσεις στη Horeca.

Από το 2005 διδάσκει στο πανεπιστήμιο του Λιβάνου όπου είναι και ο Διευθυντής του Τμήματος Ζαχαροπλαστικής και του “L’Atelier des Arts de la Pâtisserie Charles Azar”. Το 2014, δημιούργησε τη δική του εταιρεία επιχειρηματικών συμβούλων η οποία συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες ξενοδοχειακές μονάδες ανά τον κόσμο.