Masterclass με άρωμα Λιβανέζικου Γλυκού από τον Executive Chef και καθηγητή Charles Azar

Masterclass με άρωμα Λιβανέζικου Γλυκού από τον Executive Chef και καθηγητή Charles Azar

Yπό την παρουσία της πρέσβειρας του Λιβάνου, κ.Dona Barakat έλαβε χώρα ένα ακόμα MasterClass στην Etoile, με αντικείμενο τη διεθνή κουζίνα. Αυτή τη φορά στο επίκεντρο βρέθηκαν τα ‘Γλυκά του Λιβάνου’, και ο εισηγητής δεν μπορούσε να είναι πιο ειδικός από τον καταξιωμένο Executive Chef, Charles Azar (Πρόεδρος της delegation of L’ Academie Nationale de Cuisine Middle East and Gulf Countries και καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Saint Joseph of Beirut), ο οποίος που βρέθηκε στην Αθήνα και κατά αποκλειστικότητα στην Etoile την Τρίτη, 21 Μαΐου 2019.

Σε ένα τρίωρο Masterclass, ο καθηγητής Azar, εισήγαγε τους σπουδαστές στα μυστικά της Λιβανέζικης κουζίνας και ετοίμασε μοναδικά πιάτα με βάση το παγωτό και χρησιμοποιώντας αυθεντικά λιβανέζικα προϊόντα!

Οι σπουδαστές των τμημάτων μαγειρικής και αρτοποιίας-ζαχαροπλαστικής είχαν ακόμα μία φορά την ευκαιρία να διδαχτούν από ένα ηχηρό όνομα στο χώρο της γαστρονομίας και μάλιστα σε μία πολλά υποσχόμενη κουζίνα, την κουζίνα του Λιβάνου. Το Σεμινάριο-Masterclass μάλιστα, έλαβε χώρα στο πλαίσιο μιας σειράς από σεμινάρια που παρέχει η Etoile δωρεάν κάθε χρόνο στους σπουδαστές της, ώστε να αποκτούν επιπλέον γνώσεις σχετικά με τις τελευταίες τάσεις στην γαστρονομία και τον τουρισμό.

Πλούσιο φωτογραφικό υλικό από το Σεμινάριο θα βρείτε εδώ.