Ένα αστέρι στην Etoile: Μαθαίνοντας δίπλα στον βραβευμένο Λιβανέζο Master Chef Joe Barza

Ένα αστέρι στην Etoile: Μαθαίνοντας δίπλα στον βραβευμένο Λιβανέζο Master Chef Joe Barza

Υπό την αιγίδα της Λιβανέζικης πρεσβείας και συνοδευόμενος από την πρέσβειρα του Λιβάνου κ.Dona Barakat, ο διεθνώς αναγνωρισμένος Top Master Chef Joe Barza, βραβευμένος για την εξειδίκευση του στη Λιβανέζικη κουζίνα βρέθηκε στην Ελλάδα και επισκέφτηκε την Etoile για να προσφέρει αποκλειστικά στους σπουδαστές μία ξεχωριστή εκπαιδευτική εμπειρία. “Καθένας από εσάς έχει ένα αστέρι μέσα του, αρκεί να το βρει και να το αφήσει να λάμψει!’ διαπιστώνει ο Μaster Chef ο οποίος θεωρεί ότι η άρτια εκπαίδευση είναι απαραίτητη για τους επιτυχημένους επαγγελματίες του μέλλοντος.
Στο Σεμινάριο ‘Μεγάλες Διεθνείς Κουζίνες: Η κουζίνα του Λιβάνου (20.03.2019) -ένα από τα 20 Σεμινάρια που προσφέρει δωρεάν κάθε χρόνο η Etoile στους σπουδαστές της- μάθαμε για τα μυστικά της Λιβανέζικης κουζίνας, μίας από τις πιο διαδεδομένες κουζίνες παγκοσμίως που συμφιλιώνει επιρροές από τη Μέση Ανατολή και τη Μεσόγειο, και παρακολουθήσαμε με ενδιαφέρον τον διάσημο Master Chef να ετοιμάζει εντυπωσιακά πιάτα όπως λιβανέζικη πατζαροσαλάτα, λιβανέζικο couscous και fattoush.
Στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής με την Πρεσβεία του Λιβάνου, η Etoile επιδιώκει να προσφέρει τη βέλτιστη κατάρτιση στους σπουδαστές της, καταφέρνοντας να παρέχει εκπαίδευση που υπακούει στις τελευταίες τάσεις στο χώρο της γαστρονομίας, της εστίασης και των επαγγελμάτων φιλοξενίας.
Δείτε στο video που ακολουθεί στιγμιότυπα από την επίσκεψη και μείνετε συντονισμένοι για να μάθετε για την επόμενη εμφάνιση του βραβευμένου Chef στην Etoile!

Λίγα Λόγια για τον Joe Barza

Με περισσότερα από 30 χρόνια επαγγελματική εμπειρία, ο Chef Joe Barza, θεωρείται ο Lebanese Terroir Culinary Artist. Ως σύμβουλος γαστρονομίας και τηλεοπτική persona, στο portfolio του μετράει συνεργασίες με περισσότερες από 30 εταιρείες ανά τον κόσμο, και έχει συμμετάσχει σε περισσότερες από 100 εκδηλώσεις σε 27 χώρες. Το έργο του έχει λάβει πλήθος από διεθνείς διακρίσεις και βραβεία (πχ World Champion for Tuna in Carlo Forte, Sardinia), απολαμβάνει αναφορές και αφιερώματα σε Διεθνή Μέσα (πχ CNN, The New York Times), ενώ έχει υπάρξει και ο ίδιος κριτής σε τηλεοπτικά shows στην Μέση Ανατολή και έχει επιλεγεί ως brand ambassador για την Procter & Gamble, Hilton Middle East, and NKD Pizza.