Μια ξεχωριστή εταιρική εκδήλωση στα εργαστήρια της Εtoile και στα άδυτα της ελληνικής κουζίνας!

Μια ξεχωριστή εταιρική εκδήλωση στα εργαστήρια της Εtoile και στα άδυτα της ελληνικής κουζίνας!

Ένα ακόμα επιτυχημένο team building event διοργανώθηκε από την Εtoile στις εγκαταστάσεις της Σχολής, για λογαριασμό μεγάλης πολυεθνικής εταιρείας. Συμμετέχοντες από όλα τα σημεία του κόσμου, βρέθηκαν για μία αμιγώς ελληνική εμπειρία στις εγκαταστάσεις της σχολής όπου ξεναγήθηκαν στα μυστικά της τοπικής κουζίνας και μαγείρεψαν με τους Εxecutive Chef της Εtoile… τα παραδοσιακά γεμιστά στο φούρνο με πατάτες! Χρησιμοποίησαν τα άριστα εξοπλισμένα εργαστήρια της Σχολής για να ολοκληρώσουν το γαστρονομικό τους project ενώ δοκίμασαν τις δημιουργίες τους στο δείπνο που ακολούθησε μαζί με πολύ ελληνική μουσική και χορό.

Με θέα την Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό, οι καλεσμένοι της Εtoile είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν ξανά τους συναδέλφους τους σε ένα περιβάλλον διαφορετικό από το εργασιακό και μέσα από τη δημιουργική ενασχόληση με την μαγειρική, σε ένα πλαίσιο μακριά από την καθημερινότητα, ενίσχυσαν τη συνεργασία και την ομαδικότητα τους μέσα από την ψυχαγωγία.

Με μεγάλη εμπειρία σε Team Building Activities σχετικά με μαγειρική ή ζαχαροπλαστική, τεχνογνωσία, άνετους χώρους για τη θεωρητική εκπαίδευση, οπτικοακουστικά μέσα, υπερσύγχρονα εργαστήρια μαγειρικής-ζαχαροπλαστικής και κελάρι βυζαντινού τύπου η Etoile αποτελεί σήμερα την ιδανική επιλογή για τη διοργάνωση εταιρικών εκδηλώσεων. Περισσότερες λεπτομέρειες θα βρείτε εδώ. Για τη διοργάνωση της δικής σας εκδήλωσης, μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ ή να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210 9271130 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: mkomninakis@etoile.edu.gr.