Οι νικητές του μεγάλου Διαγωνισμού Mystery Box

νικητής mystery box

Οι νικητές του μεγάλου Διαγωνισμού Mystery Box

Eξαιρετικά ενδιαφέρουσα ήταν η εβδομάδα που πέρασε καθώς στις εγκαταστάσεις της Etoile έλαβε χώρα το Μystery Box  ένας από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς Μαγειρικής – Ζαχαροπλαστικής που έχει γίνει ποτέ σε ιδιωτικό ΙΙΕΚ. Οι συμμετοχές ήταν πολλές και ο ανταγωνισμός μεγάλος καθώς όλοι οι υποψήφιοι αντεπεξήλθαν με συνέπεια και επιτυχία στο κάλεσμα για να ξετυλίξουν το ταλέντο τους. Το αποτέλεσμα; να καταπλήξουν την κριτική επιτροπή!

διαγωνισμός mystery box etoile
διαγωνισμός mystery box etoile

Η Εtoile θα ήθελε να συγχαρεί όλους τους συμμετέχοντες για τον ζήλο τον οποίο επέδειξαν, το σεβασμό στις διαδικασίες και πάνω από όλα το αποτέλεσμα της δουλειάς τους που -σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις- στάθηκε πέρα από τις προσδοκίες της κριτικής επιτροπής! Η επιλογή των μεγάλων νικητών ήταν μια πραγματικά δύσκολη διαδικασία καθώς η ποιοτική δουλειά όλων των υποψηφίων εξέπληξε την επιτροπή και δημιούργησε αρκετά παραγωγικά διλήμματα!

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τα ονόματα των 3 μεγάλων νικητών που αποκτούν την ευκαιρία να γίνουν μέρος της Etoile και να ολοκληρώσουν προγράμματα σπουδών στην πιο Εξειδικευμένη Σχολή για τη Γαστρονομία και τον Τουρισμό. Πρόκειται για τους: Γαλανόπουλος Κωνσταντίνος, Πλαστουργός Δημήτριος και Παπαδόπουλος Γεώργιος. Η διοίκηση της Εtoile εύχεται να αξιοποιήσουν σωστά το κύρος των σπουδών τους και να ανέβουν ταχύτατα όλα τα σκαλοπάτια μιας λαμπρής καριέρας!

νικητής mystery box πιάτο
νικητής mystery box πιάτο
νικητής mystery box