Νικητές – Υποτροφίες Etoile 2018

Νικητές – Υποτροφίες Etoile 2018

Νικητές – Υποτροφίες Etoile 2018

Νικητές – Υποτροφίες Etoile 2018

Η διαδικασία για τις Υποτροφίες 2018 της Etoile ολοκληρώθηκε. Έπειτα από μεγάλο αριθμό συμμετοχών και τη σειρά συνεντεύξεων που ακολούθησε από την ειδικά διαμορφωμένη επιτροπή της Etoile, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τους δύο νικητές για τις πλήρεις Υποτροφίες στη Μαγειρική και την Αρτοποιία/Ζαχαροπλαστική.

Όλοι οι συμμετέχοντες στο «διαγωνισμό» των Υποτροφιών ήταν αξιόλογοι με εφόδια και ταλέντα, γεγονός που έκανε τη διαδικασία της επιλογής ακόμα πιο δύσκολη.

Στη συνέχεια του άρθρου θα δείτε τους νικητές και τι μας είπαν αναλυτικά για τις Υποτροφίες της Etoile:

Ελπίδα Σιδερή, 20 ετών – Υποτροφία Αρτοποιίας / Ζαχαροπλαστικής
 

«Η ζαχαροπλαστική πάντα ήταν το όνειρο μου. Σπούδαζα ήδη στο Ιστορικό – Αρχαιολογικό αλλά από νωρίς κατάλαβα ότι το πάθος μου είναι να βρίσκομαι σε μια κουζίνα. Από πολύ μικρή διαβάζω τα πάντα γύρω από τη Ζαχαροπλαστική και κυρίως την Ευρωπαϊκή Ζαχαροπλαστική ενώ ταυτόχρονα εκτελώ και πειραματίζομαι. Ο χώρος της Ζαχαροπλαστικής με συναρπάζει. Παρακολουθώ σπουδαίους Pastry chefs  και τις ομάδες τους στο εξωτερικό και ονειρεύομαι κάποια στιγμή να τους ακολουθήσω στο εξωτερικό. Σήμερα είναι η πιο σημαντική μέρα της ενήλικης ζωής μου! Νιώθω απερίγραπτη χαρά γιατί δεν είχα την οικονομική δυνατότητα να σπουδάσω Ζαχαροπλαστική και μαζί με μένα χαίρονται και όλοι γύρω μου. Είμαι έτοιμη να δώσω τα πάντα για την Etoile.»

Μάριος Αϊβαλής, 23 ετών – Υποτροφία Μαγειρικής Τέχνης
 

«Έχω σπουδάσει Εκπαιδευτικός – Ηλεκτρολόγος και αυτήν την περίοδο ολοκληρώνω τη πρακτική μου άσκηση. Αποφάσισα όμως να κάνω στροφή καριέρας και η Υποτροφία της Etoile είναι ό,τι πιο τέλειο μου έχει συμβεί ποτέ. Παλεύω από τα 16 μου χρόνια, δουλεύω και μένω μόνος μου με τον αδερφό μου. Κάποιος έπρεπε να μαγειρεύει στο σπίτι. Αυτός λοιπόν ήμουν εγώ και καθημερινά δημιουργούσα διαφορετικές συνταγές και πειραματιζόμουν. Παράλληλα, ένας φίλος μου ακολούθησε τη Μαγειρική ενώ εγώ δεν είχα την οικονομική δυνατότητα να σπουδάσω. Είμαι πολύ χαρούμενος για την Υποτροφία Μαγειρικής Τέχνης από την Etoile! Με θετική ενέργεια και υποστήριξή, θα δώσω στη Σχολή τα πάντα γιατί θα μου αλλάξει τη ζωή!

Η Μαγειρική, η Αρτοποιία / Ζαχαροπλαστική και τα Ξενοδοχειακά είναι οι τρεις Ειδικότητες που θα σου χαρίσουν άμεση επαγγελματική αποκατάσταση και μια λαμπρή καριέρα! Συμπλήρωσε την εκδήλωση ενδιαφέροντος σπουδών σε ένα από τα εκπαιδευτικά προγράμματα της Etoile! Μαζί μας θα γίνεις το Επόμενο Αστέρι!


ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος Σπουδών